in ,

“One Piece”in 2. Sezonuna Dair Sürpriz Duyuru: Çekim Tarihleri Belli Oldu

One Piece 2. Sezon çekimlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu. Netflix’in popüler manga ve anime uyarlaması yapımı macerasına devam ediyor.

One Piece 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. Sezon çekimleri beklenenden daha erken başlayacak. Yeni gelişme, devam bölümlerinin daha yakın bir tarihte Netflix’te izleyiciyle buluşacağının sinyallerini veriyor.

Ağustos 2023’teki yayınından bu yana rekorlar kıran ve 84 ülkede en çok izlenen dizi hâline gelmeyi başaran One Piece, Eiichiro Oda’nın popüler manga serisinden uyarlandı. Şimdiye kadar yapılan tüm anime uyarlamaları genellikle olumsuz eleştiriler almış ve ilk sezondan sonra iptal edilmişti. Ancak bu laneti kıran seri olarak öne çıkan yapım, olumlu eleştirilerin yanı sıra manganın ve animenin hayranları tarafından da oldukça benimsendi.

Pek tabii bu başarı kısa süre içerisinde 2. Sezon onayını getirdi. Hatta yapımcılar da yeni sezon senaryosunun çoktan hazır olduğunu, o dönemde Hollywood’da devam eden senarist ve oyuncu grevlerinin bitmesini beklediklerini açıklamışlardı. Sonunda beklenen tarih gelmiş gibi gözüküyor.

- Reklam -

What’s on Netflix’e göre, One Piece 2. Sezon çekimleri Haziran 2024’te başlayacak ve Ocak 2025’te tamamlanacak. Yedi aylık bir prodüksiyon süreci öngörülen 2. Sezon, izleyicileri Luffy ve Hasır Şapka Korsanları’nın serüvenlerinin devamıyla 2025’in ikinci çeyreğinde buluşturmayı hedefliyor.

One Piece 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

Ayrıca ilk sezonun da yedi ay süren çekimleri göz önüne alındığında, beklenmedik bir aksiliğe uğranmadığı sürece erteleme ihtimalinin düşük olduğu belirtiliyor. Bu da One Piece severler için sevindirici bir haber.

One Piece 2. Sezon Bölümlerinin Konusu Ne Olacak?

İkinci sezonda yazar kadrosuna yeni bir isim de katıldı. Disney’in Percy Jackson dizisinin mimarlarından Joe Tracz, sürece dahil olduğu için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Percy Jackson’ın ortak yaratıcısı ve baş yapımcısı şunları söyledi:

“One Piece gibi sevilen bir eserin uyarlamasında yer almak büyük bir şans. İlk sezonda yapılanlara hayran kaldım. İkinci sezonda Grand Line’a girerken Merry Go gemisine katılmak adeta bir hayal. Birçok sevilen dizinin büyük uyarlamalarında çalıştığım için şanslıyım ve One Piece’ten daha büyük ya da daha sevilen bir dizi yok.”

- Reklam -

One Piece 2. Sezon, muhtemelen Loguetown’dan başlayacak ve Batı tarzı bir maceraya evrilecek. Ana odak noktası ise Yardımcı Amiral Smoker karakteri olacak gibi görünüyor. Sezon finalinde Luffy’nin arananlar posteriyle gösterilmesinden yola çıkılırsa, uyarlamanın mangaya sadık kalarak ilerleyeceği anlaşılıyor.

One Piece 2. Sezon Çekimleri Başlıyor

Dizinin sevilen oyuncu kadrosu ise ikinci sezonda yeniden bir arada olacak. Merkezde Luffy’yi canlandıran Iñaki Godoy, Nami’yi oynayan Emily Rudd, Zoro’yu canlandıran Mackenyu, Usopp’u oynayan Jacob Romero ve Sanji’yi canlandıran Taz Skylar’ın yer alacağı belirtiliyor.

Yeni sezonda ekibe ayrıca Hasır Şapka Korsanları’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Tony Tony Chopper da dahil olacak. Ayrıca kendisinin mentoru Dr. Kureha’yı da Jamie Lee Curtis’in canlandırmak istediği biliniyor. Şu an için bu konuda resmi bir açıklama olmasa da, gerçekleştiği takdirde yapım Oscarlı bir oyuncuyu da bünyesine katmış olacak.

One Piece 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hindustan Times

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Arabasta’nın başına kadar işlemeliler. Aksi takdirde çok ağır olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Apartment 7A Film - Rosemary's Baby - Julia Garner

Korku Klasiği “Rosemary’s Baby”nin Öncesini Anlatan “Apartment 7A” Filmi Geliyor

Manor Lords Oyun Rekor

“Manor Lords” Oyunundan Rekor Açılış: “Civilization 6” ve “Cities: Skylines”ı Geride Bıraktı