in ,

Korku Klasiği “Rosemary’s Baby”nin Öncesini Anlatan “Apartment 7A” Filmi Geliyor

Apartment 7A filmi geliyor. “Rosemary’s Baby”nin öncül hikâyesini ele alan yapım, Paramount+ üzerinden yayınlanacak.

Apartment 7A Film - Rosemary's Baby - Julia Garner
- Reklam -
- Reklam -

Apartment 7A filminden ilk görsel yayınlandı. 1965 yılında New York’ta geçen psikolojik gerilim macerası, dünyaca ünlü korku klasiği Rosemary’s Baby’nin öncesini ele alıyor.

Başrolünde Altın Küre ödüllü Julia Garner’ın yer aldığı yapım, karanlık ve gizemli bir çiftin ağına yakalanmış genç bir dansçıyı anlatıyor.

Amerikalı yazar Ira Levin’in 1967 yılında yayımlanan Rosemary’s Baby (Rosemary’nin Bebeği) romanı, gotik korku türünün önde gelen eserleri arasında yer alıyor. 1968’de Roman Polanski tarafından beyaz perdeye de aktarılan yapıt; türün hayranları arasında özel bir yere sahip.

- Reklam -

Apartment 7A Film - Rosemary's Baby 2024

Şimdi ise Apartment 7A ismini taşıyan ve aynı evreni paylaşan öncül bir hikâye izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

“Rosemary’s Baby” Öncülü “Apartment 7A” Filmi Yolda

Paramount+ bu sonbaharda ABD ve uluslararası pazarda da kısıtlı olarak gösterime gireceği Apartment 7A hakkında yeni detaylar paylaştı.

2020 tarihli korku ve gerilim türündeki Relic filmiyle tanınan Natalie Erika James’in yönetmenliğini üstlendiği yapım, Rosemary’s Baby’deki olaylardan önce New York’ta bir apartman dairesinde yaşananlara karanlık bir bakış sunuyor. 1965 yılında geçen film, Rosemary’nin taşınmasından önce o evde yaşanan gizemli olayları ele alıyor.

Apartment 7A Film - Rosemary's Baby

Apartment 7A filminin başrolünde Ozark ile Altın Küre ve Emmy kazanan, aynı zamanda Sin City: A Dame to Kill For ve The Assistant ile tanınan Julia Garner yer alıyor. Garner son olarak Marvel Studios’un yeni Fantastic Four filmine dahil olmuştu.

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Akademi Ödüllü Dianne Wiest, Karayip Korsanları film serisindeki rolüyle tanınan Kevin McNally de yer alıyor. Yapımda bulunan diğer isimler arasında ise Marli Siu, Andrew Buchan, Rosy McEwen ve Kobna Holdbrook-Smith bulunuyor.

Paramount+’tan Jeff Grossman yaptığı açıklamada filme dair şunları paylaştı:

APARTMENT 7A filmi Cadılar Bayramı sezonunu başlatmak için mükemmel bir yol. Yönetmen Natalie Erika James ile müthiş yaratıcı ekibi, bu türe tüyler ürpertici ve zekice bir giriş yaptılar.”

Paramount Pictures ile Platinum Dunes ve Sunday Night Production ortaklığında gerçekleştirilen yapımın senaryosunu Natalie Erika James, Christian White ve Skylar James kaleme aldı.

Apartment 7A filmi 2024 sonbaharında izleyicinin karşısına çıkacak.

Apartment 7A filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix'in Yeni Fenomeni "Baby Reindeer": İşte Ürkütücü Gerçek Hikâyesi ve Başarısının Sırları

Netflix’in Yeni Fenomeni “Baby Reindeer”: İşte Ürkütücü Gerçek Hikâyesi ve Başarısının Sırları

One Piece 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

“One Piece”in 2. Sezonuna Dair Sürpriz Duyuru: Çekim Tarihleri Belli Oldu