in ,

Julia Garner, Yeni “The Fantastic Four” Filmine Gümüş Sörfçü Rolüyle Katıldı

Julia Garner, Marvel Sinematik Evreni’ne adım atıyor. Ünlü yıldız, gelecek “The Fantastic Four” yapımında Gümüş Sörfçü’yü canlandıracak.

Julia Garner - The Fantastic Four Film - Gümüş Sörfçü
- Reklam -
- Reklam -

Julia Garner, Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edilen The Fantastic Four (Fantastik Dörtlü) filminde Gümüş Sörfçü karakterine hayat verecek.

Yeni The Fantastic Four filmi oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. WandaVision, The Great ve Game of Thrones’ta yönetmen olarak görev alan Matt Shakman’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım birçok yıldız ismi kadrosunda barındırıyor.

Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn ve Ebon Moss-Bachrach’ın ardından kadroya katılan son isim ise Julia Garner oldu.

- Reklam -

Julia Garner - The Fantastic Four Film - Gümüş Sörfçü - Silver Surfer

Ozark dizisindeki rolüyle 3 defa Primetime Emmy ödülüne layık görülen aktris, aynı zamanda The Assistant ve Sin City: A Dame to Kill For filmleriyle tanınıyor.

Julia Garner, Yeni “The Fantastic Four” Filminde Gümüş Sörfçü’nün Bir Versiyonu Olan Shalla-Bal’ı Oynayacak

Marvel Comics etiketiyle yayınlanan çizgi romanlar yüzlerce karaktere ev sahipliği yapıyor. Bu karakterler sonu gelmeyen seriler boyunca birçok farklı versiyonla, alternatif hikâyeyle ve yeniden yaratımla okurların karşısına çıkıyor.

The Fantastic Four filmindeki Gümüş Sörfçü (Silver Surfer) tercihi de böyle bir durumun sonucu. Deadline’ın haberine göre Julia Garner filmde Gümüş Sörfçü rolünü üstlenecek. Garner’ın çizgi romanlardaki karakterin bir versiyonu olan Shalla-Bal’ı canlandıracağı da belirtilenler arasında.

Julia Garner - The Fantastic Four Film - Gümüş Sörfçü Rolü

Garner’a Reed Richards/Bay Fantastik rolünde Pedro Pascal, Sue Storm/Görünmez Kadın rolünde Vanessa Kirby, Ben Grimm/Şey rolünde Ebon Moss-Bachrach ve Johnny Storm/İnsan Meşalesi rolünde Joseph Quinn eşlik edecek.

- Reklam -

Yeni Fantastik Dörtlü filminin konusuna dair detaylar hâlâ saklı tutuluyor. Ancak Marvel’ın oyuncu kadrosunu duyurduğu ilk andan beri konsept tasarımların 1960’lı yıllardaki tarzları andırdığı da oldukça göz önünde. Birçok hayran bu tarz seçiminden yola çıkarak filmin geçmişte bir zaman aralığında geçeceğini öne sürüyor.

The Fantastic Four Film 2025

Öte yandan Gümüş Sörfçü beyaz perdede ilk defa yer almıyor. Markanın hakları Disney’e geçmeden önce 20th Century Fox’un 2007 tarihli Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer filminde ikonik rolün seslendirmesini Laurence Fishburne üstlenirken canlandırmasını ise Doug Jones gerçekleştirmişti.

Julia Garner’ın canlandıracağı karakter versiyonunun ne yönde ilerleyeceği belli değil. Ancak filmin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

The Fantastic Four filmi 25 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.

Julia Garner’ın gelecek The Fantastic Four filminde Gümüş Sörfçü karakterini canlandırması fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Yunan Dili Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Dilbilimciler Binlerce Yıllık Antik Yunan Dilinin Yok Olabileceği Uyarısında Bulunuyor

Dune 3 Messiah - Resmi Onay

Denis Villeneuve’ün “Dune 3” Filmi Resmi Onayı Aldı: “Dune: Messiah” Geliyor