in ,

Oscar Adayı Aktris Vanessa Kirby Yeni “Fantastic Four” Filminde Sue Storm’u Canlandıracak

Vanessa Kirby, “Fantastic Four” filminde Sue Storm rolüne hayat verecek. Beklenen Marvel Sinematik Evreni yapımı kadrosu şekillenmeye başlıyor.

Vanessa Kirby, Fantastic Four'da Sue Storm'u Canlandıracak
- Reklam -
- Reklam -

Oscar adayı aktris Vanessa Kirby’nin, Fantastic Four’un kadrosuna katılarak Sue Storm karakterini canlandıracağı iddia edildi. Marvel Sinematik Evreni, merakla beklenen Fantastik Dörtlü filminin kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin Fantastic Four filmindeki Sue Storm (Görünmez Kadın) ve Johnny Storm (Alev Adam) rolleri için düşündüğü isimler, Vanessa Kirby ve Joseph Quinn olarak belirtiliyor. Yönetmen Matt Shakman, WGA ve SAG-AFTRA grevlerinin başlamadan önce Marvel’ın Fantastic Four filminin 2024 başlarında çekimlerine başlayacağını ve 2025’te vizyona gireceğini söylemişti. Ancak Marvel daha sonra Fantastic Four’un vizyon tarihini Şubat 2025’ten Mayıs 2025’e erteledi, bu nedenle çekimlerin de daha sonra başlaması muhtemel. Ayrıca, grevler hâlâ devam ettiği için filmin oyuncu kadrosu tamamlanamıyor. Ancak yine de bazı yeni bilgiler var.

Above the Line’dan Jeff Sneider’in haberine göre, Marvel Stüdyoları Vanessa Kirby’yi Sue Storm (Görünmez Kadın) ve Joseph Quinn’i Johnny Storm (Alev Adam) olarak düşünüyor. Bu da ikilinin bu roller için önde gelen adaylar olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda Ebon Moss-Bachrach’ın da Silver Surfer rolüne seçildiği söyleniyor. Fakat ne stüdyo ne de oyuncu temsilcileri henüz bu konuda haberleri doğrulayan bir açıklama yapmadılar.

- Reklam -

Fantastic Four Vanessa Kirby ve Joseph Quinn

Vanessa Kirby ve Joseph Quinn, “Fantastic Four” ile Marvel Sinematik Evreni’ne Katılıyor

Vanessa Kirby ve Joseph Quinn, uzun bir süredir Sue ve Johnny Storm’un önde gelen adayları olarak söylentilerde yer alıyorlardı. Özellikle Joseph Quinn’in, popüler Netflix dizisi Stranger Things’in 4. sezonundaki Eddie Munson rolüyle geniş bir kesmin sevgisini kazandı. Sneider başlangıçta Jack Quaid’in Johnny Storm’u oynayacağını söylemiş ancak daha sonra kastedilen oyuncunun Quinn olduğu belirtildi.

Senaryosunu Avatar: The Way of Water’ı kaleme alan Josh Friedman’ın yazdığı filmi başlangıçta yeni Spider-Man üçlemesinin başındaki isim olan Jon Watts yönetecekti. Ancak daha sonra bu kararından vazgeçti.Yerine ise Matt Shakman geçti. Shakman, bu film için Uzay Yolu projesinden ayrıldı.

- Reklam -

Sue Storm ve Johnny Storm Fantastic Four

Vanessa Kirby’nin nasıl bir Görünmez Kadın olacağını düşünüyorsunuz? Sizce role yakışacak mı? Diğer iki seçim hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni film haberleri bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Henry Cavil’e aşık olan kadın değil mi bu :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Kill Room Fragmani

Samuel L. Jackson ve Uma Thurman, 30 Yıl Sonra Aynı Filmde Buluşuyor: “The Kill Room”dan İlk Fragman

Oppenheimer Filminde Silinen Sahne Olmadığı Ortaya Çıktı

Cillian Murphy “Oppenheimer” Filminde Kesilen Bir Sahne Olmadığını Açıkladı