in , ,

Samuel L. Jackson ve Uma Thurman, 30 Yıl Sonra Aynı Filmde Buluşuyor: “The Kill Room”dan İlk Fragman

The Kill Room filminden ilk fragman yayınlandı. Kara komedi ve gerilim türündeki yapım, Samuel L. Jackson ve Uma Thurman ikilisini yıllar sonra bir araya getiriyor.

The Kill Room Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

The Kill Room filmi ufukta gözüktü. Yönetmenliğini Friendsgiving ile tanınan Nicol Paone’nin üstlendiği film kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Yapımdan ilk fragman bugün yayınlandı.

Samuel L. Jackson ve Uma Thurman, Quentin Tarantino imzalı Pulp Fiction’dan 30 yıl sonra bir kez daha beyaz perdede bir araya geliyor.

The Kill Room adını taşıyan film, bir sanat simsarının bir tetikçiyle birlikte para aklama soygununa karışmasını ve bunun beklenmedik sonuçlara yol açmasını konu alıyor.

- Reklam -

The Kill Room Fragman - Samuel L. Jackson

Kara komedi ve suç gerilimi türlerindeki yapımın kadrosunda Thurman ve Jackson’a eşlik eden isimler arasında Thurman’ın kızı Maya Hawke da yer alıyor.

The Kill Room Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Senaryosu Jonathan Jacobson tarafından yazılan The Kill Room’un konusu şu sözlerle aktarılıyor:

Patrice Capullo’nun büyük bir sorunu vardır: Sanat galerisi para kazanamamaktadır. Gordon ise daha da büyük bir sorunu vardır: Mafya için soygunlar düzenlemek kazançlı olsa da, o ve “iş arkadaşı” Reggie’nin paralarını aklamak için daha iyi bir yola ihtiyaçları vardır. Patrice’in uyuşturucu satıcısının tesadüfen tanıştırmasıyla sanat dünyası yeraltı dünyasıyla kesişir ve bir plan yapılır. Tek bir pürüz vardır: Patrice’in satacak bir şeye ihtiyacı vardır. Bunun üzerine Reggie içindeki sanatçıyı ortaya çıkarır ve inanılmaz yüksek bir fiyata hemen “satılacak” bir resim yapar. Bu yeni gizemli sanatçının kayda değer fiyatı kazara ortaya çıkınca yeni bir sanat kariyeri başlar ve bu durum Reggie’nin yeraltı dünyasındaki üstlerinin hiç hoşuna gitmeyen bir şekilde dikkatleri ve basını tablonun üzerine çeker.

- Reklam -

The Kill Room Fragman - Uma Thurman

Filmde Uma Thurman (Kill Bill) Patrice rolünde, Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) Gordon rolünde ve Joe Manganiello (True Blood) Reggie rolünde yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Debi Mazar (The Pentaverate), Dree Hemingway (Jill), Amy Keum (Honor Society), Candy Buckley (Treme) Larry Pine (The French Dispatch), Jennifer Kim (The Dark End of the Street), Matthew Maher (Air), Alexander Sokovikov (House of Cards) ve Maya Hawke (Stranger Things) yer alıyor.

The Kill Room filmi 28 Eylül 2023 tarihinde vizyondaki yerini alıyor.

Sizin The Kill Room filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, Joblo

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Başkasının Mezarı - Ian Rankin

Çağdaş Polisiyenin Güçlü Kalemi Ian Rankin, Dedektif Rebus Serisi’ne “Başkasının Mezarı” ile Devam Ediyor

Vanessa Kirby, Fantastic Four'da Sue Storm'u Canlandıracak

Oscar Adayı Aktris Vanessa Kirby Yeni “Fantastic Four” Filminde Sue Storm’u Canlandıracak