in ,

Pedro Pascal, Yeni “Fantastic Four” Filminde Reed Richards’ı Canlandıracak

Pedro Pascal, Marvel Sinematik Evreni’ne katılıyor. Yıldız aktör, yeni “Fantastic Four” filminde Reed Richards karakterini oynayacak.

Pedro Pascal, "Fantastic Four"da Reed Richards'ı Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Pedro Pascal, yeni Fantastic Four filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atıyor. Şili asıllı Amerikalı oyuncu yapımda Reed Richards’a hayat verecek.

Marvel Sinematik Evreni’in uzun süredir beklenen Fantastic Four filminin kadrosuna dair heyecan verici bir gelişme var: Pedro Pascal’ın yeni filmde grubun da lideri olan Reed Richards karakterini canlandıracağı iddia edildi. Ünlü oyuncu, MCU evrenine katılarak Mr. Fantastic rolünde izleyicilerle buluşacak.

Disney’in 20th Century Fox’u satın alması ve Fantastik Dörtlü ile X-Men’in film haklarının Marvel Stüdyoları’na geri dönmesiyle birlikte Marvel’ın ilk ailesine ait yeni bir film uzun zamandır merakla bekleniyordu. Mayıs 2025’te vizyona girecek filmin hazırlıkları bu yıl hız kazandı. Haliyle oyuncu seçimi de özel bir ilgiyle takip ediliyordu.

- Reklam -

Bugün Pedro Pascal’ın MCU’nun Fantastic Four filminde Reed Richards olarak rol alacağı yönünde bir dizi iddia ortaya atıldı. Gazeteci Daniel Richtman, ilk olarak rol teklifinin Marvel tarafından oyuncuya gittiği, Pascal’ın da resmen Mister Fantastic olarak anlaşmayı imzaladığını doğruladığını bildirdi. Son olarak Deadline’ın aktardığına göre ise “anlaşmanın henüz tamamlanmadığı” fakat söylentilerin doğru olduğu ve Pascal’ın Marvel Stüdyoları ile görüşmelerde olduğu onaylandı. Marvel cephesinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Pedro Pascal, Fantastic Four

Pedro Pascal’ın “Fantastic Four”da Reed Richards’ı Oynaması ile Diğer Karakter Haberleri de Yakında Ortaya Çıkabilir

Eğer Marvel Stüdyoları Pedro Pascal ile Reed Richards rolü için anlaşma aşamasındaysa, diğer oyuncuların da yakın zamanda belli olabileceği düşünülüyor. Böylece Fantastic Four kadrosunun dört ana üyesi, 2023’ün sonuna kadar açıklanabilir. Hollywood’un aralık ayının son iki haftasında Noel tatili nedeniyle neredeyse tamamen durmasından dolayı duyuru önümüzdeki ay içinde yapılabilir.

Pascal haricinde beklenen filme kimlerin katılacağı konusunda SAG-AFTRA grevi başlamadan önce bir dizi oyuncu ve aktris hakkında söylentiler oldu. Yaz aylarında Mission Impossible’dan Vanessa Kirby’nin Sue Storm için düşünüldüğü söylentileri vardı. Aynı zamanda Stranger Things’ten Joseph Quinn’in de Johnny Storm rolü için aday gösterildiği söyleniyordu. The Thing olarak bilinen Ben Grimm için ise önemli bir söylenti olmasa da Marvel’ın bir Yahudi oyuncu aradığı belirtiliyor.

- Reklam -

Pedro Pascal, "Fantastic Four"da Reed Richards'ı Oynayacak

Gladiator 2 ve The Last of Us 2. sezon gibi birçok projede yer alan Pascal’ın yoğun bir programı var. Yani takvim uyuşmazlığı nedeniyle anlaşmanın son anda iptal olma olasılığını da var.

Pedro Pascal’ın Marvel Sinematik Evreni’ne Reed Richards rolüyle dahil olması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Çok kötü tercih bence :disappointed:

  2. Avatar for madani madani dedi ki:

    Pedro oyunculuğuyla iyi iş çıkarır ama sanki başka biri olsa daha iyi olabilirdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shadow and Bone 3. Sezon İptal Netflix

Netflix “Shadow and Bone” Dizisini İptal Etti

What If...? 2. Sezondan İlk Fragman Yayında

Marvel Sinematik Evreni’nin İlk Animasyon Dizisi “What If…?”in 2. Sezonundan İlk Fragman