in , , ,

Marvel Sinematik Evreni’nin İlk Animasyon Dizisi “What If…?”in 2. Sezonundan İlk Fragman

What If…? 2. sezonu için ilk fragman paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk animasyonu olma özelliğini taşıyan yapımda tanıdık karakterler yeniden bir araya geliyor.

What If...? 2. Sezondan İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

What If…? 2. Sezon için ilk fragman yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk animasyon dizisi, evrenin ikonik karakterlerini yeniden bir araya getiriyor.

Yapımın çıkış tarihini de duyuran fragman, hayranlar için heyecan verici anlarla dolu bir geri dönüş vadediyor. MCU’nun 2023’teki son dizisi, beklenmedik bağlantılar ve yeni kahramanlarla birlikte seyircileri tekrar kendisine çekmeye hazırlanıyor.

Tanıtımda yer alan görüntüler, önceki sezonun izlerini taşırken aynı zamanda Loki’nin 2. sezonu gibi olaylara da göndermeler yaparak izleyicileri merak içinde bırakıyor. Yapım, yayın tarihinden itibaren dokuz gün boyunca her gün yeni bir bölümle hayranların karşısına çıkacak. Bu tarz bir yayın planı MCU dizileri arasında da bir ilki temsil ediyor.

- Reklam -

What If...? 2. Sezon İlk Fragman

Gözcü’nün (The Watcher) tekrar sahneye dönmesiyle birlikte Multiverse Saga’ya yapılan atıflar, evrenin daha karmaşık bir hal aldığını vurguluyor. Bu 4. ve 5. aşamaların Multiverse Saga için riskleri artırdığı gerçeğine işaret ediyor.

Loki’nin büyük fedakarlığına atıfta bulunulup bulunulmayacağı ise merak konusu. Tanınmış karakterin hikâyelerin tanrısı hâline gelmesi, The Watcher’ın dikkate alacağı bir durum olacak mı, şu an için net değil. Ancak tüm bu soruların cevabı yeni sezonla birlikte yavaş yavaş belli olacak.

What If…? 2. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

What If…? 2. sezon 22 Aralık Cuma günü prömiyerini yapacak ve 2023’ün sonuna kadar art arda dokuz gün boyunca her gün bir yeni bölüm yayınlayacak.

- Reklam -

Bununla birlikte animasyonun 3. sezon onayı da 2022 San Diego Comic-Con’unda Disney+ ve Marvel Studios tarafından yapılmıştı. Yani hayranlar animasyonlu maceraları en az bir sezon daha bekleyebilirler.

Bununla birlikte What If…? 2. sezonuyla ilgili daha büyük bir soru işareti var: Yeni bir Kang varyantı tanıtılacak mı? Çünkü çoklu evren yapımın merkezinde olduğuna göre, Kang’ın bir şekilde dahil olması birçok hayrana göre oldukça mantıklı bir tercih.

Macerasına 2019 yılında başlayan animasyon dizisinin yönetmenliğini Bryan Andrews üstleniyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pedro Pascal, "Fantastic Four"da Reed Richards'ı Oynayacak

Pedro Pascal, Yeni “Fantastic Four” Filminde Reed Richards’ı Canlandıracak

Kusursuz Evlilik - Jeneva Rose

Jeneva Rose’un Polisiye Türündeki Romanı “Kusursuz Evlilik” Türkçe Raflarında