in ,

“Loki” 3. Sezon Yerine “Better Call Saul” Tadında Bir Spin-off Çekilebilir

“Loki” 3. Sezon yerine yeni bir spin-off gelebilir. Yapımcı Kevin Wright hikâyeyi genişletme isteğini “Breaking Bad” ve “Better Call Saul” örnekleri üzerinden anlattı.

Loki 3. Sezon Yerine Yeni Spin-off Gelebilir
- Reklam -
- Reklam -

“Loki 3. sezon gelecek mi?” sorusunu soran hayranlara yanıt Kevin Wright’tan geldi. Wright, ana diziye devam etmek yerine “kendi Better Call Saul’larını bulmak” istediklerini dile getirdi.

Marvel Sinematik Evreni’nin yayınlanan son dizisi Loki, 3. sezon yerine beklenmedik bir hamle yapabilir. Dizinin yapımcısı Kevin Wright, merakla beklenen üçüncü sezonun olasılığını gölgede bırakırken, kendi türünde yeni bir soluk getirebilecek bir yan hikâye üzerinde düşündüklerini açıkladı.

Wright, Loki dizisine tam anlamıyla devam etmek yerine, evrenler arası maceraları ve karakter derinliklerini keşfetmek için farklı bir yaklaşım düşündüklerini belirtti.

- Reklam -

“Bizim için bu, ‘Breaking Bad’in Better Call Saul’u neyse, bizim Loki evrenindeki o olabilir mi?’ diye düşündüğümüz bir adım olabilir.”

Bu ifade Loki ekibinin ana karakterinin yanı sıra Sylvie karakteri ve TVA organizasyonundaki diğer isimlerin hikâyelerini daha derinlemesine işleyebileceğini ve evrenin başka köşelerine odaklanabileceğini gösteriyor.

Loki 3. Sezon Yerine Yeni Spin-off Gelebilir

Loki 3. Sezon Ufukta Gözükmese de Hikâye Spin-off’la Genişletilebilir

Yeni yaklaşım izleyicilere dizi evreninde daha fazla keşif imkânı sunabilir. Loki 3. sezon yerine ana dizinin karakterlerinin hikâyelerinin yanı sıra, spin-off potansiyeliyle evrenin farklı bölgelerindeki maceraları, çözülmemiş gizemleri ve karakter ilişkilerini keşfetme fırsatı doğabilir. Aslında bunun bir benzer, MCU’nun ilk dizisi de olan WandaVision ile ortaya çıktı. Scarlet Witch’in ana karakter olduğu WandaVision dizisi her ne kadar 2. sezonuyla gelmese bile, dizide yer alan karakterlerden Kathryn Hahn’ın başrolünde olduğu Agatha: Darkhold Diaries dizisi şu anda yapım aşamasında. Ayrıca White Vision için de Vision Quest adlı bir dizinin hazırlandığı biliniyor.

- Reklam -

Loki’nin 2. sezon finali, ana karakterin hikâyesinin bir tür sona erişini işaret ederken Tom Hiddleston’ın geri dönüş olasılığı düşük görünüyor. Hiddleston bu serüvenin on dört yılını kapsayan karakterinin evrimini ve Marvel Sinematik Evreni’nde geçirdiği uzun soluklu serüvenin bu aşamasının sona erdiğini vurgulamıştı.

Loki 3. Sezon Yerine Yeni Spin-off Gelebilir

Siz Loki 3. sezon yerine hikâyeyi biraz daha derinleştiren farklı bir spin-off dizisi izlemek ister miydiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Madame Web: Yeni Spider-Man Filmi Yolda | Fragman

“Spider-Man” Evreninde Geçen Dakota Johnson’lı “Madame Web” Filminden İlk Fragman

Shadow and Bone 3. Sezon İptal Netflix

Netflix “Shadow and Bone” Dizisini İptal Etti