in , ,

“Spider-Man” Evreninde Geçen Dakota Johnson’lı “Madame Web” Filminden İlk Fragman

Madame Web filmi için ilk fragman yayınlandı. S.J. Clarkson imzalı Spider-Man spin-off yapımı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Madame Web: Yeni Spider-Man Filmi Yolda | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Madame Web filmi için ilk fragman paylaşıldı. Sony’nin Spider-Man evreninde geçen yapımın oyuncu kadrosunda Dakota Johnson, Adam Scott, Sydney Sweeney ve Emma Roberts gibi yıldızlar yer alıyor.

Yeni yapımın Sony’nin Örümcek Adam Evreni’nde önemli bir yer tutması bekleniyor. Filmde Dakota Johnson, Cassandra Webb rolünde yer alıyor. Cassandra, örümcek dünyasına giriş yapmasını sağlayan psişik yeteneklere sahip güçlü bir falcı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. 2022 yılında çekimleri tamamlanan Madame Web’e dair detaylar diğer Sony yapımı filmlere kıyasla oldukça gizli tutuluyor.

Madame Web Filmi Sony’nin Spider-Man Evrenini Genişletiyor

Madame Web: Yeni Spider-Man Filmi Yolda | Fragman

- Reklam -

Madame Web, 2024 yılında vizyona girecek birkaç Marvel filminden biri. Yönetmenliğini S.J. Clarkson’ın, senaryosunu ise Burk Sharpless ve Matt Sazama’nın birlikte kaleme aldığı film aynı zamanda Julia Carpenter’ı canlandıran Sydney Sweeney’nin de yer aldığı ilk Spider-Woman live-action gösterimi olacak.

Dakota Johnson ve Sydney Sweeney’in yanı sıra filmde Adam Scott, Emma Roberts, Isabela Merced, Celeste O’Connor, Tahar Rahim, Mike Epps ve Zosia Mamet gibi isimler de rol alıyor. Oyuncu grevinin sona ermesiyle birlikte Madame Web gelecek yıl vizyona girmeye hazırlanıyor:

İlk fragmandaki önemli unsurlardan biri Cassandra’nın geleceğin kötü karakterlerinden Ezekiel Sims ile olan çatışmasını ortaya koyması. Sims de Cassandra gibi geleceği görebilen biri gibi görünüyor ve bu yeteneğiyle genç kızlarla bir araya gelmesine sebep oluyor. İlk tanıtım Ezekiel’in kızlara gelecekle ilgili öğrendiklerine dayanarak onlara saldırdığını gösteriyor.

Madame Web Spider-Woman

Fragman ayrıca Sweeney’i Spider-Woman olarak ilk kez gösteriyor ve Madame Web kadrosu hakkında daha fazla detayın önünü açıyor. Tanıtımda doğrudan isimlerini belirtmese de, kostümlerinden yola çıkarak Merced ve O’Connor’ın Anya Corazon ve Mattie Franklin’i canlandırdığı görünüyor. Çizgi romanlarda birkaç farklı Spider-Woman karakteri bulunmasına rağmen Sony’nin Spider-Man Evreni’nde Julia ve Mattie’nin aynı adı kullanıp kullanmayacağı henüz bilinmiyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Madame Web Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmle birlikte paylaşılan resmi özeti de aşağıdan okuyabilirsiniz:

Bu arada, başka bir evrende… Tipik türden farklı olarak Madame Web, Marvel yayıncılığının en esrarengiz kahramanlarından birinin başlangıç hikâyesini anlatıyor. Gerilim türündeki filmde Dakota Johnson, Manhattan’da sağlık görevlisi olarak çalışan ve durugörü yeteneğine sahip olduğu düşünülen Cassandra Webb rolünü canlandırıyor. Geçmişiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Cassandra, güçlü gelecekleri olan üç genç kadınla bir ilişki kuruyor… Tabii hepsi ölümcül bir şimdiki zamandan sağ çıkabilirse.”

Madame Web

Madame Web herhangi bir ertelenme yaşanmadığı takdirde Türkiye’de 16 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Madame Web filmi hakkındaki beklentilerinizi ve Spider-Man evreninin geldiği son noktaya dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Yeni film haberleri için bizleri sosyal medyadan ve Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Büyük Biraderler: Politik Bilimkurgu Antolojisi

Türkiye Dahil 6 Farklı Ülkeden 9 Bilimkurgu Öyküsünü Bir Araya Getiren “Büyük Biraderler” Antolojisi Çıktı

Loki 3. Sezon Yerine Yeni Spin-off Gelebilir

“Loki” 3. Sezon Yerine “Better Call Saul” Tadında Bir Spin-off Çekilebilir