in ,

Marvel’ın “Agatha” Dizisi İkinci Kez İsim Değiştirdi: Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

“Agatha: Coven of Chaos” adıyla anılan Marvel’ın Disney+ dizisi ikinci kez isim değiştirerek “Agatha: Darkhold Diaries” oldu.

Agatha: Coven of Chaos İsim Değiştirdi: "Darkhold Diaries"
- Reklam -
- Reklam -

Agatha: Coven of Chaos adıyla anılan Marvel Sinematik Evreni dizisi, duyurulduğu günden bu yana ikinci defa isim değişikliğine giderek Agatha: Darkhold Diaries adını aldı.

Disney Plus üzerinden yayınlanacak olan ve başrolünü Kathryn Hahn’ın üstleneceği Marvel dizisi ilk olarak Ekim 2021’de bir söylenti olarak ortaya çıktı. Ardından çok geçmeden Disney’in 2021 Disney+ Günü etkinliğinde bu söylenti resmileşti ve dizinin Agatha: House of Harkness adıyla çıkacağı belirtildi.

Ancak bu isim çok üzün süre yaşamadı çünkü Marvel daha sonraki duyurularında dizinin isminin değiştiğini ve bundan sonra Agatha: Coven of Chaos adıyla anılacağını duyurdu. Hatta yapılan açıklamalarda bu dizinin WandaVision 2. sezon olarak anılacağı da duyuruldu. Fakat aradan geçen süreç boyunca yeni yapılandırmaya giden Marvel Studios bu isimden de vazgeçmiş görünüyor.

- Reklam -

Agatha: Coven of Chaos İsim Değiştirdi: "Darkhold Diaries"

Kısa süre önce Loki 2. Sezon dışında birçok yapımını erteleyen ve hatta çıkış tarihlerini de belirsiz olarak açıklayan stüdyo bir değişikliğe daha imza attı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre başrolünde Agatha Harkness rolüyle Kathryn Hahn’ın yer alacağı dizi artık Agatha: Darkhold Diaries adıyla anılacak. MCU dizisinin başlangıçta 2023 kışında, yani birkaç ay sonra yayınlanması planlanıyordu. Fakat devam eden senarist ve oyuncu grevi nedeniyle bu tarih de ertelendi ve şimdi “2024 sonbaharının başlarında” gösterime gireceği açıklandı. Stüdyonun ve kanalın bu kararı alma sebeplerinden birinin de, yapıma uygun bir şekilde Cadılar Bayramı’nda gösterime sokmak istemelerinden kaynaklanıyor.

Agatha: Darkhold Diaries Dizisinin Erkek Başrolü Joe Locke Olacak

Agatha: Darkhold Diaries, Kathryn Hahn’ın WandaVision’daki rolünü yeniden canlandırmasını takip edecek. Hahn bu rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy adaylığı kazanmıştı. Dizide ayrıca Westview sakinleri olarak rollerini yeniden canlandıran Emma Caulfield Ford ve Debra Jo Rupp da geri dönecek.

Bu isimlere MCU’ya yeni katılan Aubrey Plaza, Joe Locke, Ali Ahn, Maria Dizzia, Sasheer Zamata ve Patti LuPone eşlik ederken, Joe Locke’un erkek başrol olacağı ve Patti LuPone’un Sicilyalı cadı Lilia Calderu’yu oynayacağı söyleniyor. LuPone daha önce dizide Agatha All Along’un söz yazarları Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez’in çeşitli müzikal parçalarının yer alacağını da doğrulamıştı.

- Reklam -

Marvel'ın "Agatha" Dizisi İkinci Kez İsim Değiştirdi: Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu

Yaklaşan proje, aynı zamanda Kevin Feige ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapan baş yazar Jac Schaeffer’den geliyor. Yönetmen kadrosu Schaeffer, Gandja Monteiro ve Rachel Goldberg’den oluşacak.

Dizinin yeni ismi konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

"Naruto"nun Live-Action Filmi Geliyor

“Naruto”nun Live-Action Filmi Geliyor: Yeni Uyarlama “The Witcher”ın Senaristine Emanet

Chad Stahelski - Highlander - Henry Cavill

Chad Stahelski, 80’lerin Kült Fantastiği “Highlander”ı Yeniden Perdeye Taşıyor: Başrolde Henry Cavill Var