in ,

Agatha: Coven of Chaos Dizisi “WandaVision”ın 2. Sezonu Olacak

Agatha: Coven of Chaos, “WandaVision” 2. sezon olarak anılacak. Yeni Marvel dizisinin yıldızı Debra Jo Rupp, yaklaşan proje hakkında konuştu.

Agatha: Coven of Chaos, WandaVision 2. Sezon Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Agatha: Coven of Chaos, WandaVision 2. sezon olarak görev yapacak. Yeni Marvel ve Disney Plus dizisi hakkında, yapımın yıldız oyuncularından Debra Jo Rupp konuştu.

WandaVision 2. sezon ile ilgili ufukta herhangi bir haber olmasa da Agatha: Coven of Chaos dizisi Westview’de daha fazla macera bekleyen hayranların gönlünü almayı hedefliyor. Berkshire Magazine’in haberine göre, That ’70s Show’daki başrolüyle tanınan aktör Debra Jo Rupp, yeni dizide Bayan Hart rolünü yeniden canlandıracak olması hakkında konuştu ve Marvel Studios’un Coven of Chaos’u WandaVision’ın 2. sezonu olarak gördüğünü açıkladı.

“Bu Marvel için WandaVision’ın 2. sezonu. American Horror Story’ye çok benziyor, her sezon yepyeni bir şey oluyor.. Beni aradıklarında şok oldum çünkü gerçekten bunun olacağını düşünmüştüm ve bu benim için sorun değildi. Ama beni aradıklarında çok heyecanlandım çünkü daha önce hiç oynamadığım bir karakter. Çok eğlenceli olacak.”

- Reklam -

Agatha: Coven of Chaos, WandaVision 2. Sezon Olacak Debra Jo Rupp

Kendisine daha fazla detay sorulduğunda oyuncu Marvel’ın spoiler karşıtı önlemlerinden “dehşete düştüğünü” belirtti ancak Bayan Hart’ın “farklı bir şeyle” geri döneceğine dair bir ipucu verdi. Bunun ekranlara nasıl yansıyacağı şimdilik bilinmiyor ancak Rupp yakında iki aylık bir çekim için Atlanta’ya gideceğini belirterek sözlerini tamamladı.

WandaVision 2. Sezonu Olacak “Agatha: Coven of Chaos” Dizisi Neler Vadediyor?

Şimdilik yeni dizi hakında başta Kathryn Hahn tarafından bir kez daha canlandırılan baş cadı olmak üzere birkaç WandaVision karakterinin geri döneceği haberlerinin dışında çok az ayrıntı var. Yıldız oyuncu, hayranların sadece Agatha’nın karakterinin derinliklerine inmekle kalmayıp aynı zamanda MCU’nun mistisizmini derinleştiren büyülü bir süper kahraman macerası sunan bir dizi bekleyebileceklerine söz verdi.

Agatha: Coven of Chaos

“Dizideki karakterimi çok sevdim ve bence Marvel’ın en üst düzey malzemesi o. Dolayısıyla, özellikle bu insanlarla birlikte o dünyaya atlamak çok güzeldi.”

- Reklam -

Hayranların Agatha: Coven of Chaos dizisinde büyük bir dönüş yapmasını umduğu kişilerden biri de Doctor Strange in the Multiverse of Madness’taki esrarengiz yenilgisinin ardından kaderi açık bırakılan Wanda Maximoff. Birçok Marvel filminde Scarlet Witch’i canlandıran Elizabeth Olsen, şimdiye dek Agatha’da geri dönme konusunda çekingen davrandı ve genellikle doğrudan yanıt vermek yerine soruları geçiştirmeyi tercih etti. Wanda’nın yeni dizide görünüp görünmeyeceği sorulduğunda, oyuncu basitçe “Geri döneceğimi… sanmıyorum” yanıtını verdi.

Agatha: Coven of Chaos, WandaVision 2. Sezon Olacak

WandaVision 2. sezon olarak lanse edilen Agatha Coven of Chaos’un henüz bir yayın tarihi yok.

Yeni Marvel dizisinden sizlerin beklentileri neler? Sizce Scarlet Witch bu yapımda yer alacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sardunyaların Gazabı - Ünver Alibey

Mutasyon Geçiren Bitkilerin Peşinde Bir Ajan Hikâyesini Anlatan “Sardunyaların Gazabı” Yeniden Raflarda

2023 Hugo Ödülleri Adayları

Fantastik Edebiyat ve Bilimkurgunun Öncü Ödüllerinden Hugo’da 2023 Finalistleri Açıklandı