in , ,

Haluk Bilginer ve Ethan Kai’lı “The Turkish Detective” Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

The Turkish Detective fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Ethan Kai’ın yer aldığı polisiye dizisi TV+ ile geliyor.

The Turkish Detective Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni polisiye dizisi The Turkish Detective için ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Haluk Bilginer’in olduğu yapım, günümüz İstanbul’unda geçen olaylarla dolu hikâyesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizide Haluk Bilginer’in yanı sıra Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen gibi isimler başrolde yer alıyor. Barbara Nadel’ın aynı adlı polisiye roman serisinden uyarlanan dizi, İstanbul’un renkli dokusunu ve zengin kültürünü temel alıyor ve Müfettiş Çetin İkmen’in çözümlediği gizemli vakaları konu ediniyor. Müfettiş Çetin İkmen’in ortağı Mehmet Süleyman ve Dedektif Ayşe Farsakoğlu da tüm bu macera boyunca kendisine eşlik ediyor.

Yapımda başrolde yer alan isimlere aynı zamanda Erol Afşin, Uygar Tamer, Tülin Oral, Denüz Ülkü, Dilan Gwyn, Selma Ergeç ve Fatih Al gibi oyuncular eşlik ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunu ise Lynsey Miller (Anne Boleyn), Niels Arden Oplev (Män som hatar kvinnor – Ejderha Dövmeli Kız) ve Nisan Dağ (Pera Palas’ta Gece Yarısı) paylaşıyor.

- Reklam -

The Turkish Detective Fragmanı Yayınlandı

Dizinin daha önce bu ay içerisinde Turkcell TV Plus platformunda izleyiciyle buluşacağı belirtiliyordu. Ancak ilk fragmanla birlikte yapımın 15 Aralık 2023’te başlayacağı ortaya çıktı.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Turkish Detective Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paramount+ üzerinden küresel izleyici kitlesine ulaşacak dizi ile ilgili ilk haberler Haziran 2020’de ortaya çıktı. Ancak çekimlerin başlama süreci Nisan 2022’yi buldu. Şimdi yayınlanan ilk fragmanla birlikte yapımda neler olacağı daha net bir hal aldı. Paramount+’ın bu adımı, suç ve gerilim türündeki yapımlara olan ilgiyi artırmaya aday gibi görünüyor.

İlk sezonu 8 bölümden oluşacak The Turkish Detective dizisinin yeni sezon onayı alıp almayacağı, ilk sezonun izleyici performansına göre ortaya çıkacak.

Türk Dedektif’inin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Paramount+ ülkemizde izlenebiliyor mu?

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Hayır ama hakları TV+ almış Türkiye’de.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Griselda Dizisi Fragman - Sofia Vergara - Netflix

Sofia Vergara’nın Uyuşturucu Kartelini Canlandırdığı “Griselda” Dizisinden Fragman

Dinozorların Nesli, Meteor Çarpmasaydı da Tükenecekti

Dinozorların Nesli, Chicxulub Meteoru Dünya’ya Çarpmadan Önce de Tükenme Tehdidi Altındaydı