in ,

Haluk Bilginer’in Başrolünde Yer Aldığı “The Turkish Detective” Dizisinde Geri Sayım Sona Eriyor

Haluk Bilginer’in başkarakterini canlandıracağı Paramount+ dizisi “The Turkish Detective” bu ay izleyicilerle buluşmaya başlıyor.

Haluk Bilginer - The Turkish Detective Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Turkish Detective dizisi kasım ayında başlıyor. Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı ABD merkezli dijital yayın platformu Paramount+ imzasını taşıyan yapım, Türkiye’de Turkcell TV Plus üzerinden yayınlanacak.

İngiliz yazar Barbara Nadel’ın polisiye roman serisinden uyarlanan The Turkish Detective’in yönetmenliğini Lynsey Miller (Anne Boleyn), Niels Arden Oplev (Män som hatar kvinnor – Ejderha Dövmeli Kız) ve Nisan Dağ (Pera Palas’ta Gece Yarısı) paylaşıyor.

Barbara Nadel’ın orijinal adı Inspector Ikmen olan The Turkish Detective serisi, şimdilik yayımlanmış 25 kitaptan oluşuyor. 2023’te çıkan Double Illusion’ın ardından gelecek yıl ise The Darkest Night’ın yayımlanması bekleniyor.

- Reklam -

The Turkish Detective Dizisi

İlk defa 2020 yılında duyurulan dizinin senaryosunu Lucky Man ile tanınan Neil Biswas ile Ben Schiffer ikilisi kaleme alıyor.

Haluk Bilginer “The Turkish Detective” Dizisi ile Uluslararası Projelere Devam Ediyor

Şu sıralar Şilili yönetmen Pablo Larrain’in dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ın hayatını konu alan Maria filminin çekimlerinde yer alan Haluk Bilginer; bu yapımda Angelina Jolie ile birlikte başrolleri paylaşıyor.

Bilginer’in başrolünde yer aldığı TV yapımı The Turkish Detective dizisinde ise Bilginer’e Ethan Kai, Yasemin Kay Allen, Erol Afşin, Uygar Tamer, Tülin Oral, Denüz Ülkü, Dilan Gwyn, Selma Ergeç ve Fatih Al gibi isimler eşlik ediyor.

The Turkish Detective Dizisi Konusu Ne Hakkında?

Barbara Nadel’ın kitaplarından uyarlanan The Turkish Detective dizisi, Müfettiş Çetin İkmen’in ortağı Mehmet Süleyman ve Dedektif Ayşe Farsakoğlu ile birlikte çözdüğü bir dizi gizemli olayı konu alıyor.

- Reklam -

Haluk Bilginer - The Turkish Detective Dizi

Paramount+’tan Nicole Clemens geçen yıl yaptığı bir açıklamada dizi ile ilgili şunları aktarmıştı:

“Dünyanın en çarpıcı, kültürel açıdan zengin şehirlerinin birinde geçen, evrensel olarak merak uyandıran bir suç gerilim dizisi. Paramount+’ın dünya çapında genişlemeye devam eden izleyici kitlesi için Barbara Nadel’ın inanılmaz romanlarının bu dizide hayat bulmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Paramount+ Türkiye’de yayın hayatına başlamak için ilk adımları atmış olsa da, The Turkish Detective Kasım 2023 tarihinde Turkcell TV Plus platformunda yayınlanacak. Yapımın ilk sezonu toplam 8 bölüm sürecek.

Başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı The Turkish Detective hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: TV Plus

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Barbara Nadel’in bu polisiye serisi geçen yıl ilgimi çekmişti, kitapları Kitapyurdu’nda incelemiştim ama piyasada bulunmadığı için öylece kalmıştı. Az önce baktım Perseus 4. ayda ilk kitabı basmış. Ben sipariş vereceğim. Umarım Perseus devam kitaplarını basar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayseri Ev Tadilat Yeraltı Şehri

Kayseri’de Bir Kişi, Tadilat Yaptığı Evinin Altında Tesadüf Eseri 2.000 Yıllık Yeraltı Şehri Buldu

Stephen King - You Like It Darker Hakkında Detaylar

Stephen King’in Sıradaki Öykü Kitabı “You Like It Darker” Hakkında Yeni Detaylar Belli Oldu