in , ,

Sofia Vergara’nın Uyuşturucu Kartelini Canlandırdığı “Griselda” Dizisinden Fragman

Griselda dizisinden fragman yayınlandı. Netflix yapımı suç dizisi, “Modern Family”nin yıldızı Sofia Vergara’nın karakterine odaklanıyor.

Griselda Dizisi Fragman - Sofia Vergara - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Griselda dizisi için yeni fragman paylaşıldı. Modern Family’deki Gloria Pritchett karakteriyle akıllara kazınan Sofia Vergara, Netflix yapımında bir uyuşturucu karteline hayat veriyor.

Narcos ve Narcos: Mexico’daki çalışmalarıyla tanınan Eric Newman tarafından geliştirilen Griselda dizisinde geri sayım sona eriyor.

Sofia Vergara Netflix’in yeni mini dizisi Griselda’da Miami suç dünyasının ünlü uyuşturucu karteli Griselda Blanco karakterine hayat verecek. Blanco’nun yükselişini ve düşüşünü konu alan hikâye; gerilim ve aksiyon türlerinde olacak. Toplam 6 bölüm sürecek dizide Blanco’nun suç imparatorluğu büyürken rakiplerinin onu alaşağı etme planlarına da yer verilecek.

- Reklam -

Griselda Dizi Fragman - Sofia Vergara - Netflix

Griselda Dizisi Gerçek Bir Hikâyeyi Konu Alıyor

1943 yılında Bolivar’da doğan Griselda Blanco Restrepo, Medellin Karteli’nin bir üyesi ve Kolombiyalı uyuşturucu baronuydu. 1980’lerden 2000’lerin başına dek Miami’nin suç dünyasında adından çokça söz ettiren Blanco’nun 2.000’den fazla cinayetten sorumlu olduğu tahmin ediliyor.

Yapımın başrolünde yıllarca Modern Family’de canlandırdığı dost canlısı Gloria Delgado-Pritchett karakteriyle tanınan Sofia Vergara, bu karakterin tam zıttı olan birini canlandırma fırsatı yakalayacak.

4 Primetime Emmy ve 4 Altın Küre adaylığı bulunan aktris daha önce The Smurfs, Chef ve Hot Pursuit gibi yapımlarda da rol almıştı.

Griselda Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kartel liderini oynayan Vergara, dizi boyunca hem İngilizce hem de İspanyolca konuşuyor. Çoğunlukla komedi yapımlarıyla öne çıkan aktrisin bir suç dizisindeki performansı ise merakla bekleniyor.

Dizinin yaratıcılığını Narcos’tan Eric Newman üstlenirken Sofia Vergara da başyapımcı olarak ekipteki yerini alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise yine Narcos’ta da görev almış olan Andres Báiz gerçekleştiriyor.

- Reklam -

Newman daha önce Entertainment Weekly’ye verdiği demeçte Sofia Vergara seçimi hakkında şunları kaydetmişti:

“Sofia’nın role kattığı şey: onu sevmeniz. ‘Bu kişiyi seviyorum ve umarım başına iyi şeyler gelir,’ diyorsunuz. Ve sonra o gerçekten kötü şeyler yapıyor… korkunç şeyler, öyle ki artık bundan kurtulmasını gerçekten isteyip istemediğinizi merak ediyorsunuz. Bu da bizim için sadece altı saatlik bir formatta başarabileceğiniz bir şeydi.”

Griselda Dizisi Fragman - Sofia Vergara

Dizinin oyuncu kadrosunda Vergara’ya eşlik eden isimler arasında Alberto Guerra, Christian Tappan ve Martín Rodríguez yer alıyor.

Griselda dizisi 25 Ocak 2024 tarihinde Netflix’te yayına girecek.

Dizi hakkındaki ilk izlenimleriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Korsanlar ve Yayıncılar - Robert Darnton kapak

Aydınlanma Çağı’nda Kitap Yayıncılığının İzini Süren “Korsanlar ve Yayıncılar” Türkçede

The Turkish Detective Fragmanı Yayınlandı

Haluk Bilginer ve Ethan Kai’lı “The Turkish Detective” Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı