in ,

Elizabeth Olsen, Marvel’a Geri Dönmeye İstekli Olmasa da “Agatha” Dizisi için Kapıyı Tamamen Kapatmadı

Elizabeth Olsen Marvel’a geri dönüp dönmeyeceği hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, karakteri iyi bir noktada bıraktığını söylüyor.

Elizabeth Olsen Marvel Geri Dönecek mi?
- Reklam -
- Reklam -

Elizabeth Olsen, Wanda Maximoff karakterini yeniden canlandırma ihtimali üzerine konuştu. Scarlet Witch ile en son Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde yer alan ünlü oyuncu, Marvel karakterini yeniden canlandırmak konusunda heyecanlı değil.

Marvel yeni faz yapımları ile evreni bir adım daha öteye götürüyor. Harrison Ford ve Liv Tyler’ın yer aldığı Captain America 4 yeni ismiyle prodüksiyon aşamasına devam ediyor. Diğer taraftan Hugh Jackman da Wolverine karakteriyle yeniden perdede görüneceği Deadpool 3 için hazırlıklarını sürdürüyor. Hayranlar ise başka hangi eski karakterlerin yeni dönemde izleyicilerle buluşacağını merak ediyor.

Scarlet Witch karakterine hayat veren oyuncu Elizabeth Olsen gelecek dönemde Marvel yapımlarında yer almaya sıcak bakmıyor. Variety’de yayınlanan Actors on Actors röportajında açıklamalarda bulunan Olsen karakterini iyi bir noktada bıraktığını söylüyor. Meghann Fahy’ın “Wanda’yı oynamayı özlüyor musun?” sorusuna cevap veren aktris Marvel filmlerinde yer alıp almayacağına dair soru işaretlerini giderdi.

- Reklam -

“Hayır, özlemiyorum. Yaklaşık 10 yıldır bu karakteri canlandırıyorum. Ve onu çok sevdim. Sanırım her gün Kevin Feige’nin kapısını yeni fikirlerle çalmamamın sebebi şimdiye kadar yaptığım şeylerden gurur duymamdır. WandaVision gerçekten sürprizlerle dolu bir fırsattı.

“Eğer birisi beni arayıp Marvel filmlerinden kovulduğumu söyleseydi, şimdiye kadar yaptıklarımdan gurur duyardım.”

Elizabeth Olsen Marvel Wanda

Elizabeth Olsen “Agatha: Coven of Chaos” Dizisinde Yer Alabilir

Geçen aylarda verdiği röportajda Marvel’ın Scarlet Witch karakteri hakkında konuşan Olsen ekranlarda yeniden görünebileceğine dair bazı ipuçları da vermişti. Olsen, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminden sonra istediklerini yapabileceklerini de sözlerine eklemişti.

“Onunla istediğimiz şeyi yapabiliriz artık! Şimdiye kadar çok şey yaptık. Şimdi ise gerçekten eğlenebiliriz, karakterin içinde çok fazla eğlence var. (Wanda) birçok hikâyede duygusal tarafta ama neler bulabileceğimizi de merak ediyorum. Ve umarım ona kendisini affettirebilecek bir şeyler verebiliriz.”

Diğer taraftan Marvel’ın yöneticisi Kevin Feige de Olsen ile çalışmaya devam edebileceklerini söylemişti. Çoklu evrenlerin yeni dönem Marvel yapımlarında daha fazla görülmesinden bahseden Feige geleceğe dair umutlu konuşmuştu:

- Reklam -

“Elizabeth Olsen ile mümkün olsaydı gelecek 100 yıl boyunca çalışabilirdim. Çoklu evrenlerde her şey mümkün, birlikte göreceğiz.”

Elizabeth Olsen Marvel Wanda Karakteri

WandaVision dizisinin sevilen karakterlerinden Agatha’nın solo yapımı Agatha: Coven of Chaos dizisinde yer alıp almayacağına net bir cevap vermeyen ünlü oyuncu, kadroda yer alabileceğini de düşünüyor:

“Bu sorulara cevap vermemem gerektiği dışında nasıl yanıt vereceğimi hiç bilmiyorum. Sanırım geri döneceğim…”

Siz Elizabeth Olsen’i yeni dönem Marvel yapımlarında görmek ister miydiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Getirdiği Kısıtlama ile Abone Sayısını Artırdı

Şifre Paylaşımını Kısıtlayan Netflix Abone Sayısını Artırmayı Başardı

Steve Buscemi Tolga Karaçelik Yeni Film

Steve Buscemi, Tolga Karaçelik’in Yeni Filminde Rol Alacak: Çekimler New York’ta Başladı