in , ,

Marvel, “X-Men ’97” Yaratıcısını Prömiyere Bir Hafta Kala Kovdu

X-Men ’97 prömiyer için gün sayarken Marvel Studios, merakla beklenen çizgi dizinin yaratıcısı Beau DeMayo’yu işte çıkarma kararı aldı.

X-Men '97 Yaratıcısı Prömiyerden Bir Hafta Önce Kovuldu
- Reklam -
- Reklam -

X-Men ’97 çizgi dizisinin prömiyerine günler kala, Marvel Studios’tan şaşırtıcı bir hamle geldi. Dizinin yaratıcısı Beau DeMayo, yayın tarihine bir hafta kala yapımdan kovuldu.

X-Men: The Animated Series’in devamı niteliğinde olan ve gelecek hafta Disney+’ta yayınlanacak X-Men ’97 için çalışmalar sürerken yaşanan bu gelişme birçok kişi için sürpriz oldu. Beau DeMayo’nun aniden görevden alınması hayranları ve sektörü şaşkına çevirirken Marvel Studios resmi bir açıklama yapmadı. DeMayo’nun sosyal medya hesapları ve e-posta adresi devre dışı bırakılırken ani ayrılığın arkasındaki nedenler hakkında spekülasyonlar da hızla ortalığı karıştırmaya başladı.

İlk olarak 2021 Disney+ Günü’nde duyurulan X-Men ’97, sevilen mutantlar için önemli bir dönüm noktasıydı. Yapım, 1992’de başlayan ve 1997’de sona eren X-Men: The Animated Series’in devamı ve Marvel Studios’un Marvel Animation çatısı altında ilk X-Men projesi olmasıyla heyecan uyandırmıştı. DeMayo’nun kovulması, tam da dizi yayınlanmak üzereyken gelişmekte olan hikâyeye beklenmedik bir gerilim ekledi.

- Reklam -

X-Men ’97 Yaratıcısı Beau DeMayo Marvel Tarafından Kovuldu

Marvel, Olası X-Men ’97 3. Sezon için Yeni Showrunner Arayışında

Haberin ardından DeMayo’nun bir açıklama yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Ancak sektörden bazı kaynaklar, X-Men ’97’nin 1. sezonunun bu sarsıntıdan etkilenmediğini söylüyor. Marvel Studios ve Disney+, DeMayo’nun ilk iki sezonda yazar olarak yer alacağı X-Men ’97 2. Sezon için çoktan yeşil ışık yakmış durumda.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre DeMayo, ekibiyle X-Men ’97’nin potansiyel 3. sezonu için görüşmeler yapıyordu. Dizinin 2. sezondan sonraki geleceği belirsiz olsa da, Disney+ ve Marvel Studios’un devam etme olasılığına açık olduğu görülüyor. DeMayo’nun ayrılmasıyla birlikte gelecek sezonlara rehberlik edecek isim henüz açıklığa kavuşmuş değil. Marvel yöneticileri, olası bir 3. sezon için yeni fikirler sunacak yeni bir showrunner arayışına başladı.

- Reklam -

X-Men ’97 Yaratıcısı Beau DeMayo Marvel Tarafından Kovuldu

Tüm bu şaşırtıcı gelişmelere rağmen, X-Men ’97 çizgi dizisi 1. sezonun ilk iki bölümü ile 20 Mart 2024 Çarşamba günü Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Bu ani ve sürpriz gelişmeyi sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Malma İstasyonu - Alex Schulman

İsveçli Yazar Alex Schulman’ın Nesillere Uzanan Travmatik Bir Aile Hikâyesini Anlattığı “Malma İstasyonu” Türkçede

12 Milyon Yıllık Salyangoz Kabukları Canlı Renk Pigmenti

Senelerce Müzede Sahipsiz Beklemişlerdi: 12 Milyon Yıllık Salyangoz Kabuklarında Canlı Renkler Tespit Edildi