in ,

Steve Buscemi, Tolga Karaçelik’in Yeni Filminde Rol Alacak: Çekimler New York’ta Başladı

Steve Buscemi, Tolga Karaçelik’in yeni filmi “The Shallow Tale”da rol alacak. Çekimleri New York’ta başlayan yapım, komedi ve dram türlerinde olacak.

Steve Buscemi Tolga Karaçelik Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Steve Buscemi’li Tolga Karaçelik filmi The Shallow Tale’da prodüksiyon süreci başladı. Çekimleri New York’ta gerçekleştirilen yapım absürt komedi ve dram türlerinde.

Gişe Memuru, Sarmaşık ve Kelebekler filmleriyle hem Türkiye’de hem de yurt dışında adından başarıyla söz ettiren Tolga Karaçelik, yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tam adı The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write about a Serial Killer olan yapımın oyuncu kadrosunda yer aldığı bilinen ilk isim ise Amerikalı aktör Steve Buscemi. Park Bench with Steve Buscemi ile Primetime Emmy ödülü kazanan aktör; Fargo, Reservoir Dogs, The Big Lebowski ve The Death of Stalin gibi yapımlarla tanınıyor.

- Reklam -

Steve Buscemi’li Tolga Karaçelik Filmi “The Shallow Tale”nde Çekimler Başladı

Tolga Karaçelik, 9 Haziran’daki Instagram paylaşımında çekimler hakkında, “İlk gün bitti!” ifadesini kullanmıştı.

Prodüksiyon süreci ABD’nin New York kentinde gerçekleşen yapım, uluslararası bir teknik ekiple perdeye aktarılıyor. Steve Buscemi’yi kadrosunda barındıran yapımda başka hangi oyuncuların yer aldığı bilinmiyor. Ancak Kayıp Rıhtım’ın edindiği bilgilere göre Buscemi tercihinden önce film için ismi geçen oyunculardan birisi de Daniel Day-Lewis’ti.

Steve Buscemi Tolga Karaçelik - Yeni Filmi The Shallow Tale

IMDb sayfasına göre filmin konusu; boşanmanın eşiğinde bir yazarın karmaşık yaşantısını takip edecek. Emekli bir seri katilden gündüzleri emeklilik danışmanlığı alan yazar, geceleri de gelecek romanı için öldürmek üzerine danışmanıyla sohbete koyulacak.

2018’de Kelebekler ile Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanan Tolga Karaçelik’in yeni yapımı 2020 yılında Ortak Yapım Geliştirme Fonu’ndan (Co-Production Development Fund) destek almıştı. Filmin yapımcı koltuğunda ise Wren Arthur, Scott Aharoni, Mustafa Kaymak, Sinan Eczacıbaşı ve Özge Bulut Maraşlı yer alacak.

- Reklam -

Yapımın görüntü yönetmenliğini Black Bird ve The Wolf of Snow Hollow ile tanınan Natalie Kingston üstlenecek.

Tolga Karaçelik Yeni Film - The Shallow Tale

The Shallow Tale hakkında daha fazla detayın gelecek günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Siz Tolga Karaçelik’in yeni filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Ion Cinema

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elizabeth Olsen Marvel Geri Dönecek mi?

Elizabeth Olsen, Marvel’a Geri Dönmeye İstekli Olmasa da “Agatha” Dizisi için Kapıyı Tamamen Kapatmadı

Gladiator 2 Filmi Seti Patlama

Ridley Scott’ın “Gladiator 2” Filmi Setinde Patlama Yaşandı: 6 Oyuncu Yaralandı