in ,

Ridley Scott’ın “Gladiator 2” Filmi Setinde Patlama Yaşandı: 6 Oyuncu Yaralandı

Gladiator 2 setinde patlama yaşandı. Ridley Scott imzalı devam yapımının çekimleri sırasında 6 oyuncu yaralandı.

Gladiator 2 Filmi Seti Patlama
- Reklam -
- Reklam -

Gladiator 2 filminin setinden korkutan bir haber geldi. Ridley Scott’ın yeni yapımında, bir özel efekt sahnesinde işler ters gidince yaşanan patlamada 6 oyuncu yaralandı. Hastaneye kaldırılan kişilerin isimleri açıklanmasa da durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Gladiator 2 filminin Fas’ta gerçekleşen çekimleri, meydana gelen şiddetli bir patlamayla kesintiye uğradı. The Sun gazetesinin haberine göre pahalı bir özel efekt sekansının çekimlerinde işlerin ters gitmesi sonucunda ateşli bir patlama yaşandı. Patlamanın sonucunda 6 oyuncu yaralanırken ekip üyelerinin hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Patlamaya Denzel Washington, Paul Mescal ve Ridley Scott’ın da şahit olduğu belirtilirken sanatçıların olay karşısında “dehşet içinde kaldıkları” aktarıldı.

- Reklam -

Gladiator 2 Setinde Yaşanan Kazanın Nedeni Henüz Bilinmiyor

Müfettişlerin şu anda kazanın sebebini tespit etmeye çalıştığı bildirilirken ilk verilen bilgilere göre kazaya bir gaz borusunun patlamasının neden olmuş olabileceği düşünülüyor.

Paramount stüdyosu, cuma günü Gladyatör’ün devam filminin çekimleri sırasında bir kaza geldiğini ve oyuncuların hayati tehlike içermeyecek yanık yaraları aldığını doğruladı.

Gladiator 2 Filmi Set Kazası

Açıklamada, 7 Haziran’daki patlamanın neden yaşanmış olabileceği belirtilmedi. Paramount sözcüsü şu ifadeleri kullandı:

“Gladiator 2 filminin setinde planlanan bir dublör sekansının çekimleri sırasında, birkaç ekip üyesinde hayati tehlike içermeyen yaralanmalara neden olan bir kaza meydana geldi. Sahadaki güvenlik ve sağlık ekibi, kazadan etkilenenlerin derhal gerekli bakımı alabilmeleri için hızlı bir şekilde harekete geçti. Hepsinin durumu stabil ve tedavi görmeye devam ediyorlar. Oyuncuların ve ekibin sağlığı bizim için son derece önemli. Tüm prodüksiyonlarımızda sıkı sağlık ve güvenlik prosedürleri uyguluyoruz. Durumu takip etmeyi ve prodüksiyona devam ederken gerekli tüm önlemleri almayı sürdüreceğiz.”

Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği Gladyatör’ün devam filminin oyuncu kadrosunda Paul Mescal’ın yanı sıra Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Barry Keoghan ve Connie Nielsen yer alıyor.

- Reklam -

Nielsen, Russell Crowe’un başrolünü oynadığı Oscar ödüllü ilk filmdeki Lucilla rolünü yeniden canlandırıyor. Devam filminde ayrıca May Calamawy, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah, Matt Lucas ve Publius Septimius Geta rolünde Fred Hechinger (The White Lotus) rol alıyor.

Gladyatör 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu

David Scarpa’nın senaryosunu yazdığı film, dünya çapında 460 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde eden ve 5 dalda Oscar ödülü kazanan 2000 tarihli yapımında yaşanan olayların sonrasını takip ediyor.

Paramount’un isimsiz devam filmi için açıkladığı vizyon tarihi ise 22 Kasım 2024.

Yaşanan bu olay hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Yahoo, Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Steve Buscemi Tolga Karaçelik Yeni Film

Steve Buscemi, Tolga Karaçelik’in Yeni Filminde Rol Alacak: Çekimler New York’ta Başladı

Bryan Cranston Emekli

“Breaking Bad”in Başrolü Bryan Cranston Eşiyle Daha Fazla Zaman Geçirmek için Oyunculuğu Bırakacağını Açıkladı