in , ,

“Sweet Tooth” Dizisinin 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman

Sweet Tooth 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in Jeff Lemire’in çizgi romanından uyarladığı Emmy Ödüllü dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

Sweet Tooth 3. Sezon Fragmanı: Final Vakti
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Sweet Tooth 3. ve final sezonundan ilk fragmanı paylaştı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin merakla beklenen son sezonunun detayları da belli oldu.

Jeff Lemire tarafından yazılan ve çizilen aynı isimli çizgi roman serisine dayanan Sweet Tooth, kıyamet sonrası bir dünyada, insan ve geyik karışımı bir çocuk olan Gus’ın maceralarını konu alıyor. Gizemli bir olayın ardından Gus, kendisi gibi melez insanlardan oluşan bir aileye katılıyor ve birlikte büyük bir komployu keşfetmek üzere zorlu bir maceraya atılıyor.

İlk sezonu Haziran 2021’de yayınlanan dizi, kısa süre içerisinde 2. sezon onayını almayı başardı. 2. Sezon ise Nisan 2023’ün sonlarına doğru platformdaki yerini aldı. İkinci sezonun yayınlanmasından kısa bir süre sonra ise dizinin 3. Sezon ile final yapacağı duyuruldu.

- Reklam -

Sweet Tooth 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman

Baş yapımcılığını Robert Downey Jr. ve Susan Downey’nin üstlendiği dizinin 3. sezon fragmanında, Gus ve arkadaşlarının Alaska’ya doğru tehlikeli bir yolculuğa çıktıkları görülüyor. Büyük fedakarlıklar yaparak Gus’un annesini ve ölümcül Sick virüsünün kaynağını bulmaya çalışacaklar. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditler, mücadelelerini daha da zorlaştıracak.

Sweet Tooth 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sweet Tooth 3. ve Final Sezonunda Neler Olacak?

İlk fragmandan da görüldüğü üzere Vahşi Çocuklar adındaki gizemli grubun lideri Helen Zhang (Rosalind Chao) ve Star Wars’tan tanınan Kelly Marie Tran’ın canlandırdığı kızı Rosie, insanlığı yeniden kurtarmanın anahtarını Gus’ta arıyor. Onların hedefi, özel güçlere sahip Gus’u ele geçirmek.

- Reklam -

Yolculuk sırasında Dr. Singh (Adeel Akhtar) de Gus’un ekibine katılıyor. Alaska’daki Sürgün Yeri’nde ise Siana (Cara Gee) ve melez kızı Nuka (Ayazhan Dalabayeva) gibi yeni karakterlerle tanışacaklar. Siana’nın liderliğindeki topluluk, onlara sığınak olacak.

Sweet Tooth 3. ve Final Sezonundan İlk Fragman

Sweet Tooth 3. Sezon 6 Haziran 2024’te tüm bölümleriyle Netflix’teki yerini alacak. Final sezonunun da ilk iki sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşması bekleniyor.

Sweet Tooth 3. ve final sezonundan beklentileriniz neler? İlk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

T.P Bon Fragmanı: Netflix'ten Yeni Anime

Netflix’in “Doraemon” Yaratıcısının Kült Mangasından Uyarladığı “T.P Bon” Animesinden İlk Fragman

Quentin Tarantino, The Movie Critic'i Çekmekten Vazgeçti

Quentin Tarantino’dan Sürpriz Karar: “The Movie Critic”i Çekmekten Vazgeçti