in ,

Netflix, “The Witcher” Evreninde Geçen Spin-off Projelerini İptal Etti

The Witcher evreninde geçen dizi projeleri iptal edildi. Netflix, büyük bir heyecanla başladığı evreni genişletme fikrinden vazgeçmiş gözüküyor.

The Witcher Evreninde Geçen Diziler İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, The Witcher evrenini genişletme planlarını revize etti ve iki spin-off dizisini iptal etme kararı aldı. Platforma özel içerikler üretmeye devam edecek olan dizi, merakla beklenen The Rats ve isimsiz çocuk dizisi projelerini rafa kaldırdı.

The Rats dizisi, 3. sezon finalinde tanıtılan suç çetesinin geçmişini anlatacaktı. Dolph Lundgren, Ben Radcliffe, Christelle Elwin gibi oyuncuların yer aldığı proje için 2023 yılında Güney Afrika’da iki aylık bir çekim süreci gerçekleştirilmişti. Ancak Netflix, çekilen görüntüleri değerlendirdikten sonra diziyi tam sezon olarak devam ettirmeme ya da sinema filmine dönüştürmeme kararı aldı.

Bir başka ilginç gelişme ise The Rats dizisinden çekilen bazı görüntülerin, The Witcher’ın 4. sezonunda flashback sahneleri olarak kullanılması ihtimali. Netflix’in bu konuda net bir açıklaması henüz yapılmadı.

- Reklam -

The Witcher The Rats İptal Edildi

Bir diğer iptal edilen proje ise 2021 yılında duyurulan ve çocuklara yönelik olması planlanan isimsiz The Witcher dizisiydi. Dizinin konsepti hakkında detaylı bir bilgi paylaşılmamıştı. Ancak serinin kanını ve şiddetini azaltarak çocuk izleyicilere uygun hale getirileceği düşünülüyordu.

Netflix’in The Witcher Evreninde Geçen Onaylı Tek Projesi Kaldı

Netflix’in bu iki yan diziyi iptal etmesinin ardından, “The Witcher” evreninde şu anda sadece Doug Cockle’ın Geralt’a ses vereceği animasyon filmi The Witcher: Sirens of the Deep kaldı. Ana dizinin de 5. sezonun ardından final yapacağı geçen günlerde açıklanmıştı.

4. sezon çekimleri devam eden “The Witcher”da, Liam Hemsworth’ün Henry Cavill’den devraldığı Geralt’ın yanı sıra Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey gibi oyuncular yer alacak. 4. ve 5. sezonlar art arda çekilecek. Kısa bir süre önce 4. sezona Game of Thrones dizisinde Catelyn Stark’ın huysuz amcası Brynden “Blackfish” Tully karakterine hayat veren Clive Russell’ın da katıldığı açıklanmıştı.

- Reklam -

Netflix, "The Witcher" Evreninde Geçen Spin-off Projelerini İptal Etti

Netflix’in bu kararları, henüz birkaç yıl önce büyük bir canlı aksiyon ve animasyon evreni inşa etmeyi planladığı The Witcher serisinin beklentilerin altında kaldığını gösteriyor. Henry Cavill’ın ayrılmasından ve son sezonlarda beklediği ilgiyi yakalayamayan dijital yayın servisi belli ki kaynaklarını farklı projelere yönlendirmeyi düşünüyor.

Söz konusu iptalleri sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Whats on Netflix

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    İsabet olmuş. Kitaptaki Rats bölümleri çok sıkıcıydı zaten. Netflix’in sırf Mistle ve Ciri arasındaki cinsel ilişki ilgisini çektiği için bu diziyi çekmek istediğine eminim ama ispat edemem :stuck_out_tongue:

  2. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    çok iyi, hanry caville ne kadar büyüdüyse liam da o kadar küçldü gözümde.
    sjw lobisinin desteğini almak için dizinin içinden geçtiler.
    ancak benim anlamadığım diziler filmler iptal ediliyor, 100 milyonlarca dolar kaybediyorlar yine de vazgeçmiyorlar.

  3. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    Kendin olmaktan vazgeçebilir misin? Netflix tepeden tırnağa böyle bir kurum, nasıl böyle olmaktan vazgeçsinler?

  4. Avatar for Dumrul Dumrul dedi ki:

    Güzel demişsiniz, ben de yayın politikalarını değiştireceklerini sanmıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yellowstone Finali Hakkında

Ian Bohen, “Yellowstone” Finalinin “Tarihin Yazılabilecek En İyi Sonu” Olduğunu Öne Sürdü

Kuzey Game of Thrones Oyunu

Kuzey’de Geçecek “Game of Thrones” MMORPG Oyunu Yolda Olabilir