in ,

Ian Bohen, “Yellowstone” Finalinin “Tarihin Yazılabilecek En İyi Sonu” Olduğunu Öne Sürdü

Yellowstone finali için geri sayım devam ederken dizide Ryan karakterini canlandıran Ian Bohen iddialı açıklamalarda bulundu.

Yellowstone Finali Hakkında
- Reklam -
- Reklam -

Yellowstone finali ufukta gözüktü. Paramount imzalı neo-western dizisinde meraklı bekleyiş sürerken yapımın öne çıkan karakterlerinden Ryan’ı oynayan Ian Bohen; hayranların beklentilerini yükselten açıklamalarda bulundu.

Bohen, hayranların beklentilerini artırarak final bölümünün “yazılabilecek en iyi” finallerden birisi olduğunu iddia etti. Ünlü oyuncu Entertainment Tonight’ta verdiği röportajda izleyicilerin dizinin finalin çok memnun kalacaklarını ve aynı zamanda beklediklerine değecek şekilde “dizi tarihinin en iyi finali” ile karşılaşacaklarının sözünü de verdi.

Wind River ve Pearl Harbor gibi yapımlarla da tanınan Ian Bohen, finale dair şöyle konuştu:

- Reklam -

“Hayranlar yazılabilecek en iyi sona ulaşacaklar. Her şey mükemmel bir şekilde ayarlanmış olacak. Pek çok dizi öylece biter ve sizi tatmin etmez. Yellowstone ise mantıklı bir şekilde bitecek. Şimdiye kadar hiçbir dizinin bu kadar güçlü bir şekilde bittiğini bilmiyorum. Tarihteki en iyi dizi finalini yapmayı umuyoruz. Belki kendimize fazla güveniyoruz ama bence öyle olacak. Herkese sabırları için teşekkür ediyoruz. Beklemeye değecek, söz veriyorum.”

Yellowstone Finali Hakkında - Ian Bohen

“Yellowstone” Finali, Kevin Costner’sız Olacak

Bohen’ın beklentileri yükseltmeyi hedefleyen açıklamalarına rağmen dizinin son sezonu, bu iddiaları sorgulatacak gelişmeleri beraberinde getirmişti. Öncelikle yapımın ana karakteri John Dutton’ı canlandıran Kevin Costner, Horizon: The American Saga adlı Western filminde çalışmak üzere diziden ayrılmış ve bu süreçte de yapımın yaratıcısı Taylor Sheridan ile araları açılmıştı.

Yine de Costner daha sonra verdiği demeçlerde, finalde kısa bir süreliğine konuk oyuncu olarak ekranda görünme fikrine sıcak baktığını iletmişti.

The Independent’a verdiği röportajda rol arkadaşı Luke Grimes, Costner’ın ayrılığı üzerine diziden neden ayrıldığını anlayabildiğini ancak bu ayrılışın talihsiz olduğunu söylemişti.

- Reklam -

“Orada her ne olduysa ve dizinin gidişatıyla ilgili herhangi bir şeyi değiştirdiyse bu çok talihsiz bir durum. Biliyorum ki Costner, tutku projeleri gibi olan filmleriyle meşguldü (Horizon: An American Saga). Bir noktada, yapman gerekeni yapmalısın dostum; sevdiğin şeyi yapmalısın.”

Yellowstone Finali 5. Sezon Hakkında

Yellowstone 5. Sezon 2. Kısım bölümleri Kasım 2024’te Paramount Plus’ta yayına başlayacak. Büyük finalin ikinci kısmı toplam 10 bölümden oluşacak. Öte yandan aynı evreni paylaşan yeni spin-off çalışmaları için de planlamalar sürüyor.

Sizin Yellowstone dizisinin finaline dair beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Tülin Ecem Turhan

22 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli okumayı, yazmayı ve araştırmayı severim. Bu tutkuma da en iyi şekilde devam etmeyi amaçlıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Extraction 3 Filmi Senaryosu Yazım Aşamasında

Russo Kardeşler, “Extraction 3” ve Gelecek Planları Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

The Witcher Evreninde Geçen Diziler İptal Edildi

Netflix, “The Witcher” Evreninde Geçen Spin-off Projelerini İptal Etti