in , ,

Marvel’ın Kadın Süper Kahramanları Bir Arada: “The Marvels”ın Yeni Fragmanı ve Posteri Yayınlandı

The Marvels filminden yeni fragman ve poster yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin bir sonraki macerası bu yıl içinde vizyona giriyor.

The Marvels Filminden Yeni Fragman ve Poster
- Reklam -
- Reklam -

The Marvels filmi için yeni bir fragman ve poster paylaşıldı. Comic Con 2023 etkinliği kapsamında paylaşılan görüntüler, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni macerasına dair daha fazla ayrıntı sunuyor.

Geçen nisan ayında filmin ilk fragmanını yayınlayan Marvel Studios, Comic Con 2023 hafta sonunda resmi fragmanı da paylaştı. Filmde başrollerde yer alan Brie Larson, Teyonah Parris ve Iman Vellani’ye Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson, Kree kötü adamı Dar-Benn rolünde Zawe Ashton ve Carol’ın müttefiki olduğu bilinen gizemli bir karakter olarak Park Seo-joon eşlik ediyor. Park Seo-joon’un çizgi romanlarda Danvers’ın evlendiği Prens Yan’ı canlandıracağı bir Funko Pop tanıtımıyla doğrulanırken, fragman da ikili arasında romantik bir bağ olduğunu gösteriyor.

WandaVision ve Ms. Marvel olaylarından sonra geçen film, üç ana karakterin güçlerini her kullandıklarında birbirleriyle yer değiştirdiklerini fark etmelerine odaklanıyor. Bu, gruptaki herhangi bir kişinin yeteneklerini herhangi bir bağlamda kullanması durumunda, üçünün de herhangi bir uyarı olmaksızın bilinmeyen bir duruma atılacağı anlamına geliyor. Kahramanların güçlerini bu şekilde davranmaya iten şeyin ne olduğunu ve normal hayatlarına devam etmek için bunu nasıl durdurabileceklerini çözerken birbirlerine yakın olmaları gerekiyor.

- Reklam -

The Marvels Fragman

Aslında Captain Marvel’ın güçleri emebildiği zaten gösterilmişti ve uyarlandığı çizgi romanlarda da kahramanın süper güçlerinden biri olarak bu durum zaten biliniyordu. Ancak The Marvels bu gücü açıkça doğrulayan ilk film olma özelliğini taşıyor. Rambeau, Danvers, Monica ve Khan’ın ışık tabanlı güçlerini kullandıklarında nasıl yer değiştirdiklerini açıklarken, Dar-Benn’in karşı koyma yeteneklerini sınırlamak için güçlerini birbirine bağladığını söylüyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Marvels Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra film için yeni bir poster de paylaşıldı:

The Marvels Poster

Captain Marvel 2 adıyla da bilinen yeni Marvel Sinematik Evreni filmi, 10 Kasım’da sinema salonlarındaki yerini alacak.

The Marvels’ın yeni fragmanını ve düşmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragman haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Punch Man: World Oyun

“One Punch Man” Oyun Oluyor: Crunchyroll İlk Fragmanı Yayınladı

Yazarlar - Yapay Zeka Açık Mektup

Dan Brown ve Margaret Atwood’un da Dahil Olduğu 9.000 Yazardan Yapay Zekâ Kullanımına Dair Açık Mektup