in , ,

“One Punch Man” Oyun Oluyor: Crunchyroll İlk Fragmanı Yayınladı

One Punch Man: World oyunu geliyor. Crunchyroll ünlü anime serisinden uyarlanan yapımdan ilk tanıtımı paylaştı.

One Punch Man: World Oyun
- Reklam -
- Reklam -

One Punch Man: World oyunu için ilk fragman yayınlandı. Crunchyroll Games markası altında geliştirilecek yapım takım tabanlı savaş oyunu olacak.

One Punch Man: World hem PC hem mobil için geliştirilmiş olan multiplayer bir aksiyon oyunu olarak tanımlanıyor. Yapım Tower of Fantasy ve Persona 5: The Phantom X oyunlarının da geliştiricisi olan Perfect World Games tarafından geliştirildi.

Oyunun duyurusu bir fragman ile gerçekleştirildi. Fragman, oyunun oynanışını göstermekle beraber yapımdaki önemli karakterlere ve hikâye hakkındaki detaylara da yer veriyor.

- Reklam -
YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“One Punch Man: World” Oyunu Anime Dizisinin İlk Sezonunu Konu Alacak

Crunchyroll’un açıkladığına göre oyun, animenin ilk sezonundan uyarlama olacak. Saitama ve Hero Association dünyayı tehdit eden bir canavar dalgasına karşı savaşacak ve hikâye diğer karakterlerin bakış açılarından anlatılan bazı genişletilmiş sahnelerle beraber daha da detaylandırılacak. Hikâyenin yanı sıra Genos gibi pek çok karakterin oynanabilmesi de mümkün olacak.

One Punch Man: World oyunu oyuncuların takımlar kurup ortak görevleri tamamlamasına, aksiyona dayalı mücadelelere katılmasına ve açık dünyada birbirleriyle etkileşime geçebilmesine olanak sağlayacak.

One Punch Man Oyun World

Oynanış kısmına gelindiğinde Perfect World, arena stili dövüş içeren One Punch Man: A Hero Nobody Knows oyunundan farklı bir yol benimsiyor. A Hero Nobody Knows, Spike Chunsoft tarafından geliştirilen ve Dark Souls’un yayıncısı Bandai Namco tarafından yayınlanmıştı ve oyuncuların farklı anime karakterlerini kontrol ettiği, bire bir savaşlara odaklanan bir oyundu. World ise gerçek zamanlı kaçış mekanikleri, üst düzey yetenekler ve beceri kombinasyonlarını içeren takım bazlı savaşlar içerecek. Ayrıca ana dünyasında pek çok mini oyun da bulunacak.

- Reklam -

Ücretsiz Olacak

Öte yandan World’ün oyun içi satın alma içeren oynaması ücretsiz bir oyun olacağı da açıklandı. PC, iOS ve Android platformları için uyumlu olması planlanan yapım, oyuncunun ilerlemesinin platformlar arasında taşınabilmesi için çapraz platform ilerleme içerecek.

One Punch Man: World Oyun Anime

Ön kayıtlar Windows PC oyuncuları için oyunun resmi sitesinde Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülkeye açıldı. Bu yılın sonuna doğru PC, iOS ve Android için yayınlanması beklenen oyun için henüz net bir yayın tarihi açıklanmadı.

Siz One Punch Man: World oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBRIGN

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Saitama Reis’e artık live action gelsin ya muhteşem bir karakter.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Film olma ihtimali düşük ama One Piece tutarsa belki bir Netflix yapımı olabilir.

  3. Avatar for Heijoshin_Heijoshin Heijoshin_Heijoshin dedi ki:
    1. sezon ne zaman gelcek hala bekliyorum animeyi ama hiçbir haber bulamadım

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elite 8. Sezon Onayı Aldı: Netflix Dizisi Devam Ediyor

Daha Fazla Drama, Daha Fazla Gizem: “Elite” Dizisi 8. Sezon Onayını Aldı

The Marvels Filminden Yeni Fragman ve Poster

Marvel’ın Kadın Süper Kahramanları Bir Arada: “The Marvels”ın Yeni Fragmanı ve Posteri Yayınlandı