in

Matt Damon, Thor: Love and Thunder Filminde Rol Alabilir

Matt Damon, Thor: Love & Thunder filmi ile geri dönebilir. Avustralya’da yerel bir haber sitesi, ünlü oyuncunun yeni macerada rol almak için ülkeye geldiğini iddia etti.

Matt Damon, Thor: Love and Thunder
- Reklam -
- Reklam -

Matt Damon, Thor: Love and Thunder filminde rol alabilir. Ünlü aktörün Taika Waititi yönetmenliğindeki yeni macera için Avustralya’ya gittiği iddia edildi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır çekimleri ertelenen bir Marvel Sinematik Evreni filmi daha prodüksiyon için gün sayıyor. Çekimleri Avustralya’da yapılacak olan film için geçen haftalarda Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Chris Pratt ve Tessa Thompson gibi oyuncuların ülkeye geldiği biliniyor.

Şimşek tanrısının dördüncü solo macerası ilk olarak 2019 San Diego Comic-Con’da duyurulmuştu. O gün için kesin olan üç isim vardı: Chris Hemsworth, Tessa Thompson ve Jane Foster olarak role dönüş yapacak olan Oscar ödüllü Natalie Portman. Ancak zaman geçtikçe filmin oyuncu kadrosu ile ilgili daha fazla detay ortaya çıkmaya başladı. Örneğin filmin yönetmenliğini de üstlenen Taika Waititi, Kong rolünü yeni macerada da tekrarlama kararı aldı. Uzun bir süre iddia olarak dile getirilse de, Gorr the God Butcher rolüyle filmin kötü adamının Christian Bale olacağı kesinleşti. Ayrıca Guardians of the Galaxy ekibinin de filmde yer alacağı belirtildi. Şimdi, daha önce seride küçük bir rolle yer alan ünlü bir aktörün de maceraya dahil olacağı öğrenildi.

- Reklam -

Matt Damon Daha Önce de Thor Filminde Rol Almıştı

matt damon thor love and thunder

Yerel haber kuruluşu News.com.au, Matt Damon’ın Thor: Love & Thunder’da yer almak için Avustralya’ya geldiğini iddia etti. Oyuncu, ailesinin geri kalanıyla birlikte özel bir jetle Sydney’e geldi ve Covid-19 salgını kuralları gereği şu an süresi dolana kadar karantina altında bulunuyor. Haberde, Damon’ın hangi rolü canlandıracağı konusunda herhangi bir bilginin olmadığı da belirtiyor.

- Reklam -

Matt Damon, Thor: Ragnarok’te Loki’nin The Dark World’deki sözde dramatik ölümünü canlandıran bir Asgardlı karakteri canlandırıyordu. Kendisine aynı tiyatro oyununda Luke Hemsworth ve Sam Neill de Thor ve Odin olarak eşlik ediyordu. Sürpriz olan isimler her ne kadar basit rollerde yer alsalar da izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmışlar ve oldukça dikkat çekmişlerdi. Fakat Koronavirüs salgını göz önüne alındığında Damon’ın sadece böyle basit bir rol için Avustralya’ya seyahat etmesi de mantıklı gözükmüyor. Haberde, oyuncuya daha önemli bir karakter verileceği de iddia ediliyor.

Matt Damon’ın bir kez daha Thor filminde rol almasını, üstelik bu sefer daha önemli bir karakteri canlandırması sizlerin de hoşuna gider mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ölü Dilde Bir Hayalperest - Grace Paley | Haftanın Kitabı #161

Ölü Dilde Bir Hayalperest – Grace Paley | Haftanın Kitabı #161

Yokuştaki Salyangoz Strugatski

Yokuştaki Salyangoz: Görünmez Zirvelere Dek!