in

Thor: Love and Thunder Filminde Christian Bale’in Olacağı Kesinleşti

Thor: Love and Thunder için ortaya atılan Christian Bale iddiası gerçek oldu. Başarılı aktör filmin kötü adamı olarak karşımıza çıkacak.

Thor: Love and Thunder Christian Bale
- Reklam -
- Reklam -

Christian Bale’in Thor: Love and Thunder filminde kötü adam rolünü oynayacağını Tessa Thompson tarafından doğrulandı.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü fazı geçtiğimiz yıl ortalarında San Diego Comic-Con’da açıklandı ve sürprizlerden biri de dördüncü Thor filmi oldu. Taika Waititi yönetimindeki Thor: Ragnarok macerasının elde ettiği gişe başarısı ve olumlu eleştirilerin ardından, yeni maceranın onayı da kısa süre içerisinde verildi.

Taika Waititi, son filmi Jojo Rabbit ile birçok dalda Oscar’a aday oldu. Ayrıca En İyi Uyarlama Senaryo Oscarı’nın da sahibi oldu. Yani yeni Thor macerasının artık Oscar’lı bir yönetmene emanet edildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

- Reklam -
Tessa Thompson The Batman
Tessa Thompson

Comic-Con’da yeni filmle ilgili fazla bir açıklama yapılmamıştı. Önceki film oyuncu kadrosunu büyük oranda korunacağını biliyordu. Ayrıca uzun süredir MCU’dan uzak olan Natalie Portman’ın Janer Foster rolüyle tekrar yapıma geri döneceğini öğrenmiştik. Üstelik Portman’ın Mighty Thor olacağı da etkinlik sırasında açıklanmıştı. Bununla birlikte Love and Thunder için bazı yeni oyuncuları da bünyesine katacaktı. Bunların en ünlüsü de şüphesiz Christian Bale ismiydi. Bale’in yetkililerle filmde oynaması için bir görüşme yaptığı söylenmişancak ne oyuncu ne de Marvel tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştı. Fakat son gelen bir açıklama, anlaşmanın sağlandığını doğruluyor.

Christian Bale, Thor: Love and Thunder Filminde Hangi Karakteri Canlandıracak?

Serinin üçüncü filminde Valkyrie rolüyle izlediğimiz Tessa Thompson, geçtiğimiz günlerde ET Online ile bir röportaj gerçekleştirdi. Oyuncu, Bale’in Thor: Love and Thunder’ın kadrosuna katılacağını söyledi. Film senaryosu şimdilik bir sır gibi saklanıyor olsa da, Bale’in rolü hakkında ortaya atılan söylentiler doğrulanmış oldu.

Thor: Love and Thunder Christian Bale

- Reklam -

Thompson ayrıca Bale’in kötü adam rolünü oynayacağını da açıkladı ancak karakterin kimliği hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi. Hatırlayacağınız üzere aktörün filme katılacağıyla ilgili ilk dedikodular ortaya çıktığında da kötü adam rolünde olacağı tahmin ediliyordu. Şimdilik yapılan tahminler arasında en öne çıkanlar Dario Agger (Minotaur) ve Cul Borson (Serpent) oldu. Bu iki isim dışında tamamen farklı ve dünya dışı bir uzaylı varlık olabileceği yönünde yapılan teoriler de bulunuyor.

Şimdilik Bale’in oynayacağı karakter konusunda biraz daha beklememiz gerekecek. Eğer Corona Virüsü yüzünden tüm film tarihleri erteleme almazsa Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Bale’in Thor 4 filmindeki rolünün kesinleşmesi sizleri mutlu etti mi? Ayrıca oynayacağı karakter kim olabilir? Teori ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlere paylaşabilirsiniz.


* Marvel, Corona Virüsü Sebebiyle Black Widow Filmini Erteleyebilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hakan: Muhafız 3. Sezon Netflix

Hakan: Muhafız 3. Sezon Bölümleri Netflix’te

Tutankamon'un Mezarı

Tutankamon’un Mezarı Taşınacak: Endişeler Sürüyor