in

Thor: Love and Thunder Filmine Christian Bale Katılabilir

Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstlendiği yeni Thor macerası Thor: Love and Thunder filminde ünlü aktör Christian Bale’i görebiliriz.

Thor: Love and Thunder Christian Bale
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Christian Bale, gelen son haberlere göre Chris Hemsworth’un başrolünde olduğu ve Taika Waititi tarafından çekilen Marvel Sinematik Evreni’nin yeni yapımı Thor: Love and Thunder filminde bir rol üstlenebilir.

Taika Waititi’nin 2017 yılında yönetmenliğini üstlendiği Thor: Ragnarok beklentileri aşmış ve üçlemedeki en sevilen yapım olmuştu. Tabii bu başarı sonrasında Marvel ara vermeden bir sonraki yapımın sorumluluğunu da yine Waititi’ye vermişti. Geçtiğimiz yıl düzenlenen San Diego Comic-Con etkinliğinde de Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı duyurulmuş ve Thor’un yeni filminin de bu faz içerisinde yer alacağı belli olmuştu.

christian bale batman

- Reklam -

Yine aynı etkinlikte 4. maceranın adı da Thor: Love and Thunder (Aşk ve Gök Gürültüsü) olarak duyuruldu. Filmde Thor’u canlandıracak Chris Hemsworth’un yanı sıra, Tessa Thompson yeniden Valkyrie rolüyle karşımıza çıkacak. Bununla birlikte Natalie Portman da Jane Foster karakteriyle Marvel evrenine bir kez daha geri dönüyor. Üstelik “kadın Thor”a hayat verecek isim olacak.

Collider’in ulaştığı bilgilere göre bu ekibe yeni ve oldukça ünlü bir isim daha katılıyor. Son olarak 2012 yılında çıkan Batman: The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) filminde bir çizgi roman uyarlaması süper kahraman filminde gördüğümüz Oscar ödüllü aktör Christian Bale, yeni maceraya katılan isimlerden biri olacak. Katılacak diyoruz ama şimdilik yönetmen ve Bale arasında görüşmelerin sürdüğü söyleniyor. Anlaşmaya varılması halinde Bale’i bir kez daha ama bu sefer Marvel evreninden bir çizgi roman uyarlaması filmde görebileceğiz.

Thor: Love and Thunder Ne Zaman Vizyona Girecek?

Marvel konu hakkında şimdilik herhangi bir açıklama yapmış değil. Ancak söylenen iddiaların gerçekleşmesi dahilinde filmin öncesine göre çok daha geniş bir izleyici kitlesi yakalayacağı açık. Ayrıca Bale’in kadroya dahil olması halinde hangi karakteri canlandıracağı da ilgili şimdilik belli değil.

thor ragnarok

- Reklam -

Christopher Nolan’ın Batman üçlemesinde Kara Şövalyeye hayat veren Bale, son olarak dünya çapında 200 milyon dolardan fazla kazanan yarış draması Ford v Ferrari’de rol almıştı.

Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Bale’in yeniden bir çizgi roman uyarlaması süper kahraman filminde rol almasını sizler nasıl buluyorsunuz? Sizce böyle bir şeye ihtiyacı var mı? Kendisini yeni Thor filminde görmek ister misiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Thor 4, Ragnarok’taki Çılgınlığı İkiye Katlayacak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elessar1982 Elessar1982 dedi ki:

    Bale, Hemswoth’ten daha ratingi yüksek bir aktör. Thor’u oynamayacaksa ki bu rolün Chris’ten alınmayacağı kesin. Bence bir yan rolu kabul ederek kariyeri anlamında risk almış olur.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sıradan bir karakter olmaz umarım. Filmin ana kötüsü olmasını umut ediyorum.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Dario Agger’i canlandıracağı söyleniyor. Yani villain. %90 tek filmlik bir anlaşma yapacak.

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Koskoca Bale, Minotaur mu olacak yani :smile:

  5. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Serpent olsa keşke. Thor’un amcası. Gerçi bu sefer “adam sürekli ailesinden biriyle kapışıyor” derler. :stuck_out_tongue:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Reşat Nuri Güntekin evi - Çalıkuşu

Reşat Nuri Güntekin’in “Çalıkuşu”nu Yazdığı Tarihi Konak Küle Döndü

the batman colin farrell

The Batman Filminde The Penguin Belli Oldu