in , ,

Amazon’un “Aşk-ı Memnu” Uyarlaması “Bihter” Filminden Yeni Fragman

“Bihter” filminden yeni fragman paylaşıldı. Amazon’un yayın servisi Prime Video’da gösterilecek yeni “Aşk-ı Memnu” uyarlamasında çok yakında yayında.

Bihter Film Fragman - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Bihter filmi için ilk uzun fragman yayınlandı. Amazon çatısı altındaki Prime Video dijital platformunda yayınlanacak yapımın yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay ikilisi üstleniyor.

Prime Video, Türkiye’de yayına başladıktan sonra Netflix kadar agresif bir şekilde olmasa da yerli yapımlar üretmeye girişen dikkat çekici mecralardan birisi oldu. Romantik komedi türündeki Rüyanda Görürsün ile başlayan yolculukta sıra Halit Ziya Uşaklıgil’in kült romanı Aşk-ı Memnu’nun yeni adaptasyonuna geldi.

Servet-i Fünûn ve Cumhuriyet Dönemi romancılarından Halit Ziya Uşaklıgil’in kaleme aldığı ve ilk defa 1901’de yayımlanan Aşk-ı Memnu; karakterleri, üslubu ve edebi değeri ile Türk edebiyatının en önemli metinleri arasında anılıyor.

- Reklam -

Bihter Film Fragman - Prime Video 2023

1975’te Halit Refiğ (Gurbet Kuşları, Haremde Dört Kadın) imzasıyla dizi formatına taşınan yapım son yıllarda 2008 – 2010 arası yayınlanan Kanal D uyarlamasıyla hatırlanıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ile Mehmet Binay’ın (Çekmeceler, 2015) üstlendiği yeni Aşk-ı Memnu adaptasyonu Bihter, şimdi bir akış servisi hizmeti üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Geçen haftalarda ilk tanıtımı yayınlanan yapımdan şimdi 1 dakika 49 saniyelik bir fragman paylaşıldı.

Yeni Aşk-ı Memnu Uyarlaması “Bihter” Filmi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu kitabı hikâyesini 1800’lü yılların son dönemlerinde İstanbul Boğaziçi’nde bir yalıda anlatıyordu. Yeni adaptasyon ise 1920’li yılların İstanbul’unda geçecek.

Yapımın senaristliğini Kurumuş Yeşil Bitkiler kitabı Çıplak ile Ben Bu Boşluğu Nasıl dizileriyle adından söz ettiren Merve Göntem üstleniyor.

- Reklam -

Yapımda Farah Zeynep Abdullah (Bizim için Şampiyon) Bihter Ziyagil karakterine hayat verirken Boran Kuzum (Vatanım Sensin) ise Behlül Haznedar’ı canlandırıyor.

Bihter Film Fragman - Aşk-ı Memnu

Filmin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler arasında Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

Çakallarla Dans ve Dabbe serileriyle birlikte Ölümlü Dünya ile de tanınan TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası) ise filmin yapımcısı olarak görev alıyor.

Bihter filmi 16 Kasım 2023 tarihinde Prime Video kanalında yayınlanacak.

Bihter filminden yayınlanan yeni fragmanı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Amazon Prime Video Türkiye

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şahsiyet 2. Sezon Fragman - Gain

Haluk Bilginer’li Polisiye Drama Dizisi “Şahsiyet”in 2. Sezonundan İlk Fragman

David Holmes: The Boy Who Lived Belgeseli - Fragman - Harry Potter

“Harry Potter” Setinde Geçirdiği Kaza Sonucu Felç Kalan Aktörün Hayatı Belgesele Konu Oldu | Fragman