in , ,

Haluk Bilginer’li Polisiye Drama Dizisi “Şahsiyet”in 2. Sezonundan İlk Fragman

Şahsiyet 2. sezon fragmanı paylaşıldı. GAİN ile yayın hayatına geri dönen Onur Saylak yapımı polisiye dizisi için geri sayım sürüyor.

Şahsiyet 2. Sezon Fragman - Gain
- Reklam -
- Reklam -

Şahsiyet 2. sezon fragmanı yayınlandı. Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran dizi, yeni bölümleri ile yayın hayatına geri dönüyor.

2018 yılında bir puhutv orijinal yapımı olarak yayına başlayan mini dizi Şahsiyet, tek sezonuyla izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not almıştı.

Emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu’nun Alzheimer olduğunu öğrenmesiyle başlayan hikâyede Agâh Bey’in cinayetlerle dolu macerası konu alınıyordu.

- Reklam -

Şahsiyet 2. Sezon Çıkış Tarihi - Gain

Dizi yerelde övgüyle anılırken 47. Uluslararası Emmy Ödülleri de Şahsiyet’i es geçmedi. Haluk Bilginer En İyi Erkek Oyuncu Performansı dalında ödül alırken dünya çapında da isminden söz ettirdi. Ardından Meksika’ya özel bir uyarlama geldi ve Paulina Gaitan, Damián Alcázar ile Erik Hayser’ın başrollerini paylaştığı El Asesino Del Olvido dizisi izleyicilerle buluştu.

Senaryosunu Kinyas ve Kayra, Az, Daha, Zamir gibi yeraltı edebiyatında öne çıkan yapıtlarla tanınan Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Daha, Uysallar ve Boğa Boğa ile tanınan Onur Saylak üstleniyor.

Şahsiyet 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Her ne kadar mini dizi olarak macerasına başlasa da Şahsiyet’in 2022’de yeni bir sezonla geri döneceği biliniyordu. Disney Plus’ın Türkiye kanadı tarafından geliştirilen dizi, Disney’in politika değişikliğinin ardından boşta kalmıştı.

Rams Grubu’nun satın aldığı yerli dijital yayın platformu GAİN, yapım için harekete geçti ve yapımın 2. sezon için yayıncısı olacağını açıkladı.

- Reklam -

Şimdi ise 5 yıllık aranın ardından sevilen yapım geri dönüyor. Yeni sezonda başrollerde Haluk Bilginer’e Cansu Dere eşlik ederken oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta yer alıyor.

Şahsiyet 2. Sezon - Gain

Şahsiyet 2. Sezon Yayın Tarihi ve Konusu

Şahsiyet 2. sezon toplam 10 bölümden oluşuyor. Yeni maceranın ilk iki bölümü ise 13 Kasım 2023 tarihinde GAİN üzerinden yayına girecek.

II. Fasıl olarak adlandırılan yeni sezonda Agâh Beyoğlu ile Avustralya’dan evine geri dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun yaşayacağı yeni serüvenler konu alınıyor. Bununla birlikte yapımın detayları hâlâ gizemini koruyor.

Şahsiyet 2. Sezon hakkında sizin ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Ay Yapım

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Brezilya Kuraklık 2.000 Yıllık Çizimler

Brezilya’daki Kuraklık Amazon Nehrindeki 2.000 Yıllık Yüz Çizimlerini Gün Yüzüne Çıkardı

Bihter Film Fragman - Prime Video

Amazon’un “Aşk-ı Memnu” Uyarlaması “Bihter” Filminden Yeni Fragman