in ,

Haluk Bilginer’li “Şahsiyet” Dizisi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor

Şahsiyet 2. Sezon için geri sayım başladı. Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı yapım GAİN platformu üzerinden yayınlanacak.

Şahsiyet 2. Sezon - Gain
- Reklam -
- Reklam -

Şahsiyet 2. Sezon ile ekranlara geri dönüyor. Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran yapımın yeni sezonu GAİN üzerinden izleyicilerle buluşturulacak.

2018 yılında puhutv’de mini dizi olarak yayınlanan Şahsiyet, emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu’nun Alzheimer teşhisi almasıyla başlayan cinayetlerle dolu maceralarını konu alıyordu.

Haluk Bilginer’in 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Performansı dalında ödüle değer bulunmasıyla dünya çapında ün kazanan Şahsiyet dizisi, daha sonra El Asesino Del Olvido adıyla Meksika televizyonuna da uyarlanmıştı.

- Reklam -

Şahsiyet 2. sezon ile geri dönüyor Disney Plus Türkiye

Daha, Uysallar ve Boğa Boğa’nın yönetmeni Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu ise yeraltı edebiyatı temalı eserleriyle tanınan Hakan Günday kaleme almıştı.

Şahsiyet 2. Sezon Yayınlanacağı Platformu Buldu

Şahsiyet’in yeni bir sezonla geri döneceği haberi ilk olarak 2022’de ortaya çıkmıştı. Disney Plus Türkiye için geliştirileceği duyurulan dizi, daha sonra Disney’in yerel yapımların fişini çekmesiyle sahipsiz kalmıştı.

Bugün ise yapımın yeni platformu belli oldu. Rams Grubu bünyesinde yer alan yerli dijital yayın platformu GAİN, Şahsiyet 2. sezonun haklarını satın aldığını kısa bir video eşliğinde duyurdu.

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtımda Haluk Bilginer tarafından canlandırılan Agâh Beyoğlu karakterinin, “Ben bir karar verdim. Mademki bu hikâyeyi ben başlattım. Sonunu da ben getireceğim,” ifadesine yer veriliyor.

- Reklam -

Onur Saylak’ın yönetmen, Hakan Günday’ın ise senarist olarak geri döneceği projede Haluk Bilginer’e eşlik edecek oyuncular ise şu şekilde:

Şebnem Bozoklu (Canım Ailem), Recep Usta (Mavera: Hace Ahmed Yesevi), Erdal Özyağcılar (Bizimkiler), İlker Aksum (7. Koğuştaki Mucize), Nergis Öztürk (Kıskanmak), Eda Şölenci (Güneşin Kızları), Ömer Duran (Kaygısızlar) ve Salih Usta (Sıcak Kafa).

Şahsiyet 2. Sezon Geliyor - Gain

Dizinin 2. sezonu toplamda 10 bölümden oluşurken yeni sezonun Agâh Beyoğlu ile kızının ilişkisine odaklanacağına yer veriliyor.

Yapımcı koltuğunda Ay Yapım’ın yer aldığı Şahsiyet’in devam sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise şu an için bilinmiyor. Ancak tanıtım videosunda “Çok Yakında” ifadesine yer veriliyor.

Şahsiyet 2. Sezon hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Twitter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuzey Avrupa Cenazeleri Yamyamlık Ritüeli

15.000 Yıl Önce Kuzey Avrupa’da Cenaze Geleneği Olarak Yamyamlık Ritüeli Yapıldığı Ortaya Çıktı

Francisco Goya Hayatı - Eserleri Hakkında Bilgi

“Çocuklarını Yiyen Satürn”ün Ressamı Francisco Goya Hakkında 9 İlginç Bilgi