in ,

Onur Saylak ve Hakan Günday Ortaklığıyla Çekilen “Uysallar”dan Yeni Fragman

Uysallar dizisi için yeni fragman yayınlandı. Netflix Türkiye’nin Hakan Günday ve Onur Saylak ortaklığında hazırlanan yeni yapımı yakında başlıyor.

uysallar yeni fragman netflix dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Uysallar dizisi için yeni fragman görücüye çıktı. Hakan Günday’ın yazarlığını üstlendiği, Onur Saylak’ın yönettiği Netflix Türkiye dizisi Uysal Ailesi’nin tuhaf hikâyesini konu alıyor.

Geçen haftalarda ilk fragmanı paylaşılan Netflix dizisi önümüzdeki günlerde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix de yaklaşan çıkış takvimiyle tanıtım faaliyetlerine hız kazandırmış durumda.

Oyuncu kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimlerin bulunduğu Uysallar dizisi, yaratıcı ekibiyle de dikkat çekiyor.

- Reklam -

Netflix yapımı kariyerine oyuncu olarak başlayan Onur Saylak’ın yönetmenlik koltuğuna geçtiği üçüncü yönetmenlik deneyimi. Saylak, daha önce Hakan Günday’ın Daha adlı eserini sinemaya taşımıştı. Aynı zamanda yurt dışında da çok konuşulan puhutv dizisi Şahsiyet’i çekmişti. Meksika’ya uyarlanan Şahsiyet, Asesino del Olvido adıyla HBO Max üzerinden dünya çapında izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

Şu sıralar, senaryosunu yine Hakan Günday’ın kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Fundaeryiğit’in yer aldığı Nuh Boğuldu filmini çeken Saylak, Uysallar dizisiyle Hakan Günday ile ortaklığına yeni bir yapım eklemeye hazırlanıyor.

Uysallar – Yeni Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

Uysal Ailesi’nin tuhaf macerasını konu alan dizi, Oktay Uysal adlı mimar ve onun ailesinin hikâyesini takip ediyor. Oktay Uysal, orta yaş bunalımına girdikten sonra gizli bir punk hayatı yaşamaya başlıyor. Ailesi de bu süreçte birbirlerinin arkasından iş çeviriyor. Netflix’in “ezber bozan” olarak tanımladığı yapım şimdiden merakla bekleniyor.

- Reklam -

Dizide Oktay karakterini Öner Erkan, Nil karakterini Songül Öden, Olcay karakterini Uğur Yücel, Ege karakterini Umut Yeşildağ, Ece karakterini ise Nilay Yeral oynuyor. Yapımda Haluk Bilginer Berhudar adlı karakteri canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde: Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim ve Nezaket Erden.

uysallar fragmanı netflix türkiye dizi

Birlikte ürettikleri işlerle iyi bir kimya yakalamayı başaran Hakan Günday ve Onur Saylak ikilisinin yeni projesi Uysallar 30 Mart 2022 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Netflix Türkiye’deki son dönem yerli yapımlara bakış açınız nasıl? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mesafeyi Aramak - Jale Özata Dirlikyapan

2010’lu Yılların Romanları Üzerine Yazıları Bir Araya Getiren “Mesafeyi Aramak” Çıktı

Álex Pina ve Netflix, La Casa de Papel Dizisi

La Casa de Papel’in Yaratıcısından Yeni Netflix Dizisi Geliyor