in ,

Hakan Günday ve Onur Saylak İmzalı Netflix Dizisi “Uysallar”dan Fragman Yayınlandı

Uysallar fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin yeni dizisi, Hakan Günday’ın kaleminden geliyor. Yapımın yönetmenliği Onur Saylak’a ait.

uysallar fragmanı netflix türkiye dizi
- Reklam -
- Reklam -

Uysallar fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye’nin yeni dizisi ufukta gözüktü. Yapımın senaryosu, yeraltı edebiyatı eserleriyle tanınan Hakan Günday imzasını taşıyor. Serinin yönetmenliği ise Onur Saylak tarafından gerçekleştirilecek.

Netflix, Türkiye’deki üretimine ara vermeden devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimlerin bulunduğu Uysallar dizisinden ilk fragman görücüye çıktı.

Uysallar dizi fragmanı, “Ben en son ne zaman mutluydum?” cümlesiyle paylaşıldı.

- Reklam -

Yapım dışarıdan ideal bir aile gibi gözüken ama her bireyinin birbirinden sırlar saklayıp “ikili yaşadığı” Uysallar Ailesi’ne odaklanıyor. Orta yaş bunalımı yaşadığı için gizli bir punk hayatını seçen Oktay Uysal ile eşi, babası ve çocukları dizinin ana karakterlerini oluşturuyor.

Uysallar Fragmanı – İZLE | Yeni Netflix Türkiye Dizisi

YouTube video

Toplamda 2,5 dakika süren fragman, yapımın detaylarına dair pek çok fikir veriyor. Özellikle görsel stil, Onur Saylak’ın filmleriyle alıştırdığı tarza bir hayli yakın bir noktaya konumlanıyor.

Sinema ve televizyon kariyerine aktör olarak başlayan Onur Saylak, ilk uzun metraj film yönetmenliğini 2017 yılında Daha ile gerçekleştirmişti. Hakan Günday’ın eserinden uyarlanan yapım, Gaza adlı 14 yaşındaki bir çocuğun hayata tutunma hikâyesini konu alıyordu.

uysallar fragmanı netflix türkiye dizisi

- Reklam -

Saylak sonrasında Haluk Bilginer’li puhutv dizisi Şahsiyet’e imza atarak adından söz ettirmeyi sürdürmüştü. Senaryosu yine Hakan Günday’a ait olan Şahsiyet, Alzheimer teşhisi konan yaşlı bir adamın suçluları cezalandırma serüvenini anlatmıştı. Dünya çapında da ilgi uyandıran dizinin uyarlama hakları Meksika’ya satılmış Asesino del Olvido adıyla HBO Max’te yayınlanmaya başlamıştı.

Şimdi ise Saylak, eski çalışma arkadaşları Hakan Günday ve Haluk Bilginer ile yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Uysallar Dizisi Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

Uysallar dizisinde Oktay karakterini Öner Erkan, Nil karakterini Songül Öden, Olcay karakterini Uğur Yücel, Ege karakterini Umut Yeşildağ, Ece karakterini ise Nilay Yeral canlandırıyor. Haluk Bilginer dizide Berhudar adlı karaktere hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde: Bilyana Jovanovska, Serkan Altunorak, İbrahim Selim ve Nezaket Erden.

Uysallar dizisi 30 Mart 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz diziye dair ilk tanıtımı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Priscilla Tolkien hayatını kaybetti

J.R.R. Tolkien’in Yaşayan Son Çocuğu Priscilla Tolkien 92 Yaşında Hayatını Kaybetti

2022 Oscar Ödülleri İzlenme Rakamları

Oscar Ödülleri “Seyircinin Seçimi” Kategorisinin Adayları Belli Oldu