in ,

Onur Saylak ve Hakan Günday’ın Yeni Netflix Filmi “Boğa Boğa”dan Fragman Yayınlandı

Boğa Boğa fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı gerilim filmi, yakında Netflix kütüphanesine eklenecek.

Boğa Boğa Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Boğa Boğa fragmanı paylaşıldı. Onur Saylak ve Hakan Günday yeni bir proje için bir kez daha bir araya geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in başrollerini paylaştığı film, Netflix Türkiye ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Onur Saylak ve Hakan Günday ortaklığı devam ediyor. Saylak, Hakan Günday’ın Daha adlı romanını 2017’de beyaz perdeye uyarlarken ardından 2018’de büyük ses getiren Şahsiyet dizisine imza atmışlardı. Şahsiyet, Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü getirirken aynı zamanda Asesino del Olvido adıyla HBO Max’in Meksika ayağı tarafından farklı bir adaptasyona da konu olmuştu.

İkili son olarak Netflix’te yayınlanan Haluk Bilginer ve Uğur Yücel’li Uysallar dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi ise bir başka Netflix projesiyle birlikteliklerini yineliyorlar. Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı Boğa Boğa’nın yönetmenliği Onur Saylak tarafından gerçekleştiriliyor.

- Reklam -

Boğa Boğa Fragman

Yapımcılığı Ay Yapım imzası taşıyan film gerilim ve dram türlerinde olacak ve galasını 42. İstanbul Film Festivali’nde, 15 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

Boğa Boğa Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Buraya bambaşka bir insan olmaya geldi. Hakan Günday ve Onur Saylak’ın zihninden bir gerilim.”

Boğa Boğa filmi, Assos’ta bir köye taşınan İstanbullu çift Yalın (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Beyza’nın (Funda Eryiğit) burada yaşadıkları gerilim dolu deneyimleri takip ediyor. Köylü gençlerden birisi, bir gün Yalın’a saldırıyor ve bu saldırıyla beraber Yalın’ın gerçekte kim olduğu da ortaya çıkmış oluyor. Ardından köy halkı ve Yalın arasında üstü kapalı bir çatışma başlıyor.

- Reklam -

Boğa Boğa Fragmanı Netflix

Kıvanç Tatlıtuğ daha önce Netflix için Into the Night’ın spin-off dizisi Yakamoz S-245’te ve Kemal Varol’un aynı adlı eserinden uyarlanan Âşıklar Bayramı filminde rol almıştı.

Filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’e Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş ve Nadi Güler gibi isimler eşlik ediyor.

Boğa Boğa filmi 21 Nisan 2023 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Boğa Boğa için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla film haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 BAFTA Televizyon Ödülleri Adayları

2023 BAFTA Televizyon Ödülleri’nde Adaylar Açıklandı

Akim Sevgilim - Füruzan

Füruzan Yıllar Sonra Yeni Öykü Kitabı “Akim Sevgilim” ile Okurların Karşısına Çıkıyor