in

Stranger Things Oyuncusundan İtiraf: “Will Byers Eşcinsel ve Mike’a Âşık”

Stranger Things oyuncusu Noah Schnapp, Will’in tahmin edildiği gibi eşcinsel olduğunu ve en yakın arkadaşı Mike’ı sevdiğini söyledi.

stranger things oyuncusu will gay
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things oyuncusu Noah Schnapp, uzun süredir hayranlar tarafından merak edilen bir soruyu cevapladı ve canlandırdığı karakter Will Byers’ın eşcinsel olduğunu söyledi. Gay yöneliminin daha ilk sezonda anlaşıldığını belirten oyuncu, aynı zamanda karakterin en yakın arkadaşı Mike Wheeler’a da aşık olduğunu da doğruladı.

Stranger Things oyuncusu, birçok hayranın önceden tahmin ettiği bilgiyi nihayet doğruladı. Netflix’in 80’li yıllarda geçen dizisi, 2016’da yayınlandığından beri büyük bir popülerlik kazandı. 3 yıllık bir aranın ardından Mayıs ayından başlayan Stranger Things 4. sezon, oldukça sevildi ve hatta birçok hayran için dizinin en iyi sezonu olarak kabul edildi. İki kısım ile gelen sezonun ikincisi bu ayın başında yayınlandı. Upside Down’ın en korkunç yaratıklarının arkasındaki gerçek beyin olan Vecna’yla savaşan çekirdek kadro, sezon finali ile yeniden bir araya geldi.

Stranger Things 4. sezon, Vecna’nın büyük planını içeren tüm heyecan ve sürprizler arasında, tanıdık karakterlerin bazılarına da daha derinsel bakış sağladı. Yeni sezon başlarken hayranların en çok merak ettiği ve sosyal medyada konuştuğu konulardan biri de Will’in cinsel yönelimiydi. Karakterin gay olma ihtimaliyle ilgili spekülasyonlar internette yıllardır dile getiriliyordu ve 4. sezonda birçok şey netleşti. Yayınlanan son sezon, Will’in abisi Jonathan (Charlie Heaton) ile dokunaklı bir sahne de dahil olmak üzere, Mike’a (Finn Wolfhard) karşı hisleri olduğu ağır bir şekilde ima ediyordu.

- Reklam -

Stranger Things Oyuncusu Noah Schnapp: “Will’in Gay Olduğu ve Mike’ı Sevdiği Çok Açık”

Stranger Things oyuncusu will byers gay

Dizinin 4. sezonu her ne kadar belli başlı imalar sunuyor olsa da, hayranların beklediği tam yanıtları vermedi. Fakat karakteri canlandıran Noah Schnapp merak edilen açıklamayı yaptı. Variety’ye konuşan Stranger Things oyuncusu, Will’in Mike’a olan duygularının en başından beri gösteriye dahil olduğunu ve 4. sezonun bunu herkes için fazlasıyla netleştirdiğini doğruladı.

“Açıkçası daha ilk sezonda ima edildi. Her zaman belliydi fakat sadece arkadaşlarından daha yavaş büyüdüğü için olsa gerek tam olarak bilmiyordunuz. Yaş aldıkça, bunu bariz bir şey haline getirdiler. Şimdi onun eşcinsel olduğu ve Mike’ı sevdiği yüzde yüz açık. Bence çok güzel kotarıldı, çünkü bir karakteri birdenbire eşcinsel yapmak çok kolay olurdu. Paris’teyken 40 yaşındaki bir adam yanıma geldi ve ’Vay canına, Will karakteri bana çok iyi hisler yaşattı. Çocukken ben de tam olarak böyle şeyler hissetmiştim,’ dedi. Bunu duymak beni çok mutlu etti. Duffer Kardeşler gerçek bir karakteri, gerçek bir süreci ve gerçek zorlukları yazıyorlar ve bunu çok iyi yapıyorlar.”

- Reklam -

Hayranlar bu itiraftan sonra şimdi karakterin 5. sezonda yönelimini tam olarak kabullenmesini ve açık etmesini bekliyorlar. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor ama 2024’ün ortalarında gelebileceği söyleniyor.

Stranger Things 4. sezonu izlerken siz de karakterin Mike’a duygusal bir bağla yaklaştığını ve eşcinsel yönelimler gösterdiğini fark etmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Hadi canım. :slight_smile: (20krktr)

  2. Avatar for efeemiro efeemiro dedi ki:

    Klasik Netflix dizisi herkes birbirini…

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Diziyi izlemediğim için oyuncunun gerçek hayattaki durumu ifşa edildi sandım başlığı görünce. Sonra dedim bunu yapsa yapsa şu arkadaş yapmıştır ama günahını almışım.

    Antipatik oyuncu yazınca direkt çıkmadı bu konuda yalnız olduğuma üzüldüm.

  4. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Aaa ben Eleven’a aşık sanıyordum

  5. Avatar for Pyrewrath Pyrewrath dedi ki:

    Spoiler için teşekkürler. :expressionless:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Bebek Gibi Düşünen Yapay Zekâ Geliştirildi

Bebekler Gibi Düşünüp Öğrenebilen “Sağduyulu” Yapay Zekâ Geliştirildi

Türk Destanlarında Kurt - Dr. Berna Kolot

Türk Destanlarında Kurt Motifi Araştırma Konusu Oldu