in

Jon Bernthal “Daredevil: Born Again” ile Punisher Olarak Geri Dönüyor

Punisher, “Daredevil: Born Again” dizisi ile geri dönüyor. Jon Bernthal bir kez daha Frank Castle karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Jon Bernthal "Daredevil: Born Again"de Punisher'ı Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Jon Bernthal, Daredevil: Born Again dizisinde The Punisher olarak Marvel Sinematik Evreni’ne resmi olarak geri dönüş yapıyor.

Charlie Cox’un Matt Murdock rolünü yeniden canlandıracağı yeni Daredevil dizisi üzerinde çalışmalar nihayet başladı. Oyuncu, Spider-Man: No Way Home ve She-Hulk: Attorney at Law’da göründükten sonra Disney+’ta kendi solo dizisinin başrolünü üstlenecek. Ayrıca bu diziyle birlikte Vincent D’Onofrio, Hawkeye’daki görünümünün ardından MCU’ya Wilson Fisk, namı diğer Kingpin olarak geri dönüyor. Daredevil’ın MCU’daki hikâyesi devam ederken bu hafta resmi olarak prodüksiyona başladığı da bildirildi.

Şimdi Daredevil: Born Again dizisi, gösteride yer alan başka bir büyük Marvel kahramanını geri getirerek izleyicilerin daha da heyecanlanmasına yol açacak. The Hollywood Reporter, Jon Bernthal’ın Netflix şovunun sadece iki sezonun ardından sona ermesinin ardından The Punisher olarak MCU’ya resmi olarak geri dönüş yapacağını bildirdi. Marvel Studios, Disney+ ve Bernthal’ın temsilcileri henüz konu hakkında yorum yapmamış olsa da, bunu özellikle gizli tutmaya çalıştıkları düşünülüyor.

- Reklam -

Jon Bernthal "Daredevil: Born Again" ile Punisher Olarak Geri Dönüyor

Aslında geçen yılın ortasında şu anda Ahsoka karakterine hayat veren ancak öncesinde The Punisher’da Claire Temple’ı canlandıran Rosario Dawson, oyuncunun geri döneceğiyle ilgili sinyalleri vermişti. Çekimlerin başlamasıyla birlikte bu bilgi de doğrulanmış oldu.

Jon Bernthal ve The Punisher’lı  “Daredevil: Born Again” Ne Zaman Başlayacak

Burada izleyicilerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta Daredevil: Born Again’in Cox’un orijinal Netflix dizisinin 4. sezonu olması amaçlanmadan yola çıktığı. Bununla birlikte dizi için tam bir yeniden başlatma da denmiyor; Matt Murdock’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki yeni maceralara atılması olarak lanse ediliyor. Born Again’in, Netflix’in Daredevil dizisine önemli göndermelerde bulunup bulunmayacağı henüz belli değil. Bernthal’ın Punisher karakterinin de dizide yer alması, diğer MCU-Netflix yıldızları hakkında soru işaretleri uyandırıyor.

Pek çok kişi Deborah Ann Woll ve Elden Henson’ın Karen Page ve Foggy Nelson rollerini tekrar oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Ne yazık ki THR, şu andan itibaren hiçbir eski oyuncunun Daredevil: Born Again’de yer almasının beklenmediğini bildirdi. Bununla birlikte belirsiz olan şey, karakterlerin yeni Disney+ dizisi için yeniden biçimlendirilip biçimlendirilmediği veya tamamen dışarıda bırakılıp bırakılmayacağı. Hayranlar ilk sezonda yer almasalar bile Karen ve Foggy’nin en azından yokluklarını açıklamak için referans sağlayabilecekleri bir senaryoyu yazacaklarına inanıyorlar.

- Reklam -

Jon Bernthal "Daredevil: Born Again" ile Punisher Olarak Geri Dönüyor

Çekimleri henüz başlayan ve 18 bölümden oluşacak olan dizinin, 2024’ün başlarında Disney Plus kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Jon Bernthal’ın The Punisher olarak geri dönüşü hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ted Lasso 3. Sezon Final

Emmy Ödüllü “Ted Lasso” Dizisi 3. Sezon ile Final Yapabilir: Yapımcılar Yeni Spin-Off Fikirlerine Açık

Palyaçolar Neden Korkunç? Bilim İnsanları Cevapladı

Bilim İnsanları, Palyaço Korkusunun Ardındaki Nedeni Ortaya Çıkardı