in , ,

“Aang: The Last Airbender” Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi: 2026’da Çıkacak

Avatar tutkunlarının büyük heyecanla beklediği “Aang: The Last Airbender” filminin vizyon tarihi 2026’ya ertelendi.

Aang: The Last Airbender Vizyon Tarihi Ertelendi
- Reklam -
- Reklam -

Aang: The Last Airbender filminin vizyon tarihi üç aylık bir erteleme aldı. Avatar hayranları uzun süredir heyecanla beklenen Aang ve arkadaşlarının gençlik maceralarına tanık olmak için 2026’yı beklemek zorundalar.

Avatar: The Last Airbender’ın sevilen karakterlerinin serüvenini beyaz perdede izleyecek olan hayranların bekleme süresi uzadı. Variety’nin haberine göre Aang: Son Hava Bükücü isimli animasyon filmi, daha önce 10 Ekim 2025 için planlanan vizyon tarihinden 2026’nın ocak ayına ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi 20 Ocak 2026 olarak açıklandı.

Aang: The Last Airbender’da Aang karakterine şarkıcı Eric Nam, başkarakter konumundaki kötü adama ise kısa süre önce açıklandığı üzere Dave Bautista sesini verecek. Bautista, Dune: Part Two’da da Glossu Rabban rolüyle yer alıyor. Avatar evreninin genişletileceği filmde, Aang’in arkadaşlarıyla birlikte yeni macerası anlatılacak.

- Reklam -

Aang: The Last Airbender Vizyon Tarihi Ertelendi

Film, Paramount’un Avatar Studios’un ilk sinema projesi olacak. Stüdyo, popüler markasını çeşitli projelerle büyütmeyi hedefliyor. Aang: The Last Airbender dışında en az iki Avatar filmi daha planlanıyor. Ancak diğer filmlerin vizyon tarihleri henüz belli değil. Ertelemenin diğer projelere de yansıyıp yansımayacağı merak konusu.

Aang: The Last Airbender Filmi 20 Ocak 2026 Tarihinde Sinemalarda Olacak

Filmin arkasındaki isimler arasında Lauren Montgomery ve William Mata bulunuyor. Montgomery, Nickelodeon serisinde çalışmış ve aynı zamanda DC Comics karakterlerine dayalı birçok animasyon filminde storyboard sanatçısı olarak görev almıştı. William Mata ise The Sea Beast ve Trolls World Tour gibi yapımlarda çalışarak Montgomery ile işbirliği yapmıştı. Avatar’ın yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko da projede yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

Ertelemeye rağmen Avatar hayranlarının heyecanı dinmiyor. Sinema salonlarında Aang’in yeni macerasına şahitlik etmek için biraz daha sabretmeleri gerekecek. Filmin başarısı ise geniş çaplı bir Avatar evreni kurulmasının önünü açabilir.

- Reklam -

Aang: The Last Airbender: Yeni Avatar Filminin Vizyon Tarihi Değişti

Netflix’in canlı çekim Avatar: The Last Airbender dizisi de platformda büyük ilgi görmüştü. Fakat 2. ve 3. sezon onayını aynı anda alan live action yapımının yaratıcı koltuğunda oturan Albert Kim, sürpriz bir kararla görevinden ayrılmıştı.

Animasyon dünyasında devam edecek olan Aang’in gençlik maceraları için heyecanlı mısınız? Sizce 2000’lerde çıkan animasyonlarla aynı keyfi verebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Minecraft Filmi Çekimleri Tamamlandı: Steve Belli Oldu

Jason Momoa’lı “Minecraft” Çekimleri Tamamlandı: Jack Black, Steve’i Canlandırıyor

Mumyanın Uyanışı - Necib Mahfuz

Mısırlı Yazar Necib Mahfuz’un Antik Mısır Hikâyelerini Bir Araya Getiren “Mumyanın Uyanışı” Türkçede