in ,

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisi 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

Avatar: The Last Airbender 2. sezon onayını, 3. sezon ile birlikte aldı. Netflix’in popüler çizgi dizi uyarlaması yola devam ediyor.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon - 3. Sezon Onayları
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender 2. sezon onayı, 3. sezon onayıyla birlikte geldi. Netflix, live-action formata taşıdığı ikonik markayla macerasına devam edecek.

Nickelodeon kanalının en sevilen çizgi dizileri arasında olan Avatar: The Last Airbender ekran yolculuğuna 2005 yılında başlamıştı. Ana hikâyesini 3 sezonda tamamlayan yapım, ardından The Legend of Korra ile evrenini genişletmiş; 2010’da ise M. Night Shyamalan ilk çizgi diziyi live-action formatta sinema filmine adapte etmişti.

Bu süreçte The Last Airbender video oyunlar, çizgi romanlar, yemek kitapları ve oyuncaklarla kapsamlı bir popüler kültür markasına dönüşmeyi bilmişti.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon - 3. Sezon

2021’e gelindiğinde ise Son Hava Bükücü evreninde geçen yeni maceralar için Avatar Studios kurulmuştu. Diğer tarafta Netflix de ana çizgi diziyi live-action formatta ekrana taşımak için harekete geçmiş; platformun en pahalı dizilerinden birisinde kollar sıvanmıştı.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon ve 3. Sezon Onayı Tek Kalemde Verildi

Netflix’in Avatar: The Last Airbender dizisi 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla 22 Şubat 2024’te izleyicilerle buluştu. Yapım IMDb’de 7,4/10 puan ortalamasıyla listelenirken Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden %59, izleyicilerden ise %75 puan alabildi. Kayıp Rıhtım’dan Hakan Tunç’un “görselliğiyle büyüleyen bir hayal kırıklığı” sözleriyle tanımladığı dizi, prömiyerinden kısa bir süre sonra iki sezon onayını birlikte aldı.

İptal kararlarıyla sık sık gündeme gelen Netflix, ilk sezonuna 120 milyon dolar ayırdığı yapıma duyduğu güveni hızlı alınan ve uzun soluklu bir yeşil ışıkla gösterdi.

Netflix, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda dizinin iki yeni sezonla birlikte geri döneceğini doğruladı.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon - 3. Sezon Onay

Albert Kim’in yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi; bir zamanlar dört elementin efendisi olan ve uluslar arasındaki barışı koruyan Avatar ile uyum içinde yaşayan dört ülkeye (Su Kabileleri, Toprak Krallığı, Ateş Ulusu ve Hava Göçebeleri) bölünmüş bir dünyada geçiyor. Ateş Ulusu’nun saldırısıyla her şeyin değiştiği hikâyede, Son Hava Bükücü Aang (Gordon Cormier) hem Avatar olmanın gereklerini keşfetmek hem de savaşı durdurmak için arkadaşları Katara (Kiawentiio) ve Sokka (Ian Ousley) ile maceraya atılıyor.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon yayın tarihi hakkında ise henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Ancak Netflix’in iki sezon onayını birlikte vermesiyle beraber yapımın yeni döneminde çalışmaların hızlı bir şekilde başlatılacağı tahmin ediliyor.

2. sezon için en iyimser tahmin ise 2025’in son ayları olarak gösteriliyor.

Siz Avatar: The Last Airbender 2. ve 3. sezon onayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bad Boys 4 Cekimleri Tamamlandi Cilgin Ikili

“Çılgın İkili” Serisi Geri Dönüyor: “Bad Boys 4” Filminde Çekimler Tamamlandı

A Gentleman in Moscow Dizisi - Fragman - Ewan McGregor

Ewan McGregor’ın Başrolünde Yer Aldığı “A Gentleman in Moscow” Dizisinden Fragman