in ,

“Çılgın İkili” Serisi Geri Dönüyor: “Bad Boys 4” Filminde Çekimler Tamamlandı

Bad Boys 4 filminde prodüksiyon süreci sona erdi. Will Smith ve Martin Lawrence, dört yıl sonra ikonik rollerine geri dönüyor.

Bad Boys 4 Cekimleri Tamamlandi Cilgin Ikili
- Reklam -
- Reklam -

Bad Boys 4 filminde çekimlerin sona erdiği yeni bir set fotoğrafı eşliğinde duyuruldu. Çılgın İkili serisinin yeni macerası izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Columbia Pictures’ın ilki 1995 yılında çekilen Bad Boys (Çılgın İkili) film serisi, aksiyon ve komedi türlerini bir araya getiren yapımlar arasında kıymetli bir noktada bulunuyor. George Gallo tarafından yaratılan ve yönetmenliğini Michael Bay’in üstlendiği ilk film 19 milyon dolarlık bütçesine karşın gişede dünya çapında 141 milyon dolar hasılat elde etmeyi bilmişti.

Will Smith’in popülerliğini iyice artırdığı bir dönemde izleyicilerle buluşan Çılgın İkili serisi, 2003’te ikinci filmiyle beyaz perdeye konuk olmuş ve üçüncü film Bad Boys for Life için 2020’ye dek beklemeleri gerekmişti. Michael Bay üçüncü macerada yönetmenlik koltuğunu Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisine bırakmıştı.

- Reklam -

Bad Boys 4 Çekim Aşaması - Çılgın İkili

Aradan geçen 4 yılın ardından beklenen Bad Boys 4 yapımı için prodüksiyon sürecinin sona erdiği haberi geldi. Senaryo çalışmaları 2020’de başlayan yapımın izleyicilerle buluşacağı ise 2023 yılında kesinleşmişti.

Bad Boys 4 Filmi ile Çılgın İkili Maceraya Devam Ediyor

Adil El Arbi ve Bilall Fallah’ın bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geçtiği dördüncü filmde Will Smith Mike Lowery, Martin Lawrence ise Marcus Burnett rollerini yineliyor.

Ayrıca yapımda Vanessa Hudgen’ın da Kelly rolünü yineleyeceği biliniyor. Yapımda yer alan diğer isimler arasında Rocky serisinden Alexander Ludwig ve Better Call Saul’dan Rhea Seehorn yer alıyor.

Smith ve Lawrence’ın ortak Instagram gönderisinde çekimlerin tamamlandığı bilgisi paylaşılırken Smith gönderiye şu notu ekliyor:

“TAMAMLANDI! Adamımla birlikte olduğum her an sihirden farksız. 7 Haziran’da Bad Boys 4 filminde görüşürüz!”

- Reklam -

Bad Boys 4 Çekimleri - Çılgın İkili

Öte yandan dördüncü filmin, serinin son halkası olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. 2020’deki üçüncü macera Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerden ortalama (%76), izleyicilerden ise gayet olumlu (%96) puanlar almıştı.

Smith şu anda 55, Lawrence ise 58 yaşında. Bu da eğer gelecek film iyi performans gösterirse başka bir devam macerasında Mike ve Marcus rollerini yinelemek için hâlâ zamanları olacağı anlamına geliyor.

Bad Boys 4 filmi 7 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Bad Boys 4 filmi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight Dizisi Animasyon Formatında Hazırlanıyor

“Twilight” Dizisinin Animasyon Formatında Hazırlandığı Duyuruldu

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon - 3. Sezon Onayları

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisi 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı