in

Friends Özel Bölümü Kesinleşti: Resmen Geliyor!

Friends dizisi için aynı kadroyu koruyarak çekilecek özel bölümde anlaşma tamam. Ekip 16 yıl sonra yeniden bir araya geliyor!

Friends Özel Bölüm
- Reklam -
- Reklam -

Sit-com türünde kendine has bir yere sahip olan ve çokça izlenen efsane dizilerden Friends için yayımlanacak özel bölüm nihayet resmileşti. Üstelik bu güzel haber tüm başrol oyuncularının paylaştıkları aynı Instagram gönderisi ile daha heyecan verici bir hal aldı!

1994 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2004 yılına kadar toplamda 10 sezon devam eden Friends, birçok izleyici tarafından izlenmeye devam ediyor. Çevrimiçi olarak uzun süredir Netflix üzerinden yayınlanan dizinin hakları geçtiğimiz yıl HBO Max’e geçmişti.

Friends

- Reklam -

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer ile; projenin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman özel bölüm için bir araya gelmişti. Böyle bir toplantının yapıldığı oyunculardan Aniston tarafından da onaylanmıştı. Üstelik tüm bu dedikodular, kendisinin paylaştığı bir Instagram fotoğrafıyla ortaya çıkmıştı.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Geçtiğimiz ayın ortalarında da HBO Max’in yaratıcı ekibinin başında bulunan Kevin Reilly’ye son gelişmeler hakkında bazı sorular soruldu. Kendisi de soruları temkinli bir şekilde cevaplayarak sürecin devam ettiğini ve kısa süre sonra anlaşmaya varılabileceklerini ifade etmişti.

İşte nihayet beklenen oldu ve tüm ekinin de Instagram paylaşımıyla Friends özel bölümü haberi geldi!

Chandler karakterini oynayan Matthew Perry’nin, 1990’lı yıllardan kalma ikonik bir fotoğrafını paylaştı ve “It’s happening (Oluyor…)” yazdı.

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/B82ExDppJ3R/

Friends Özel Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Perry’nin paylaştığı bu fotoğrafı daha sonra serinin diğer başrolleri de (Matt LeBlanc farklı bir fotoğrafla) aynı şekilde paylaştı.

HBO Max’in tüm eski bölümlerin yayın hakları için 425 milyon dolar ödediği biliniyor. Ayrıca özel bölüm için oyuncuların yapımcı olacağı da söylentiler arasında. Variety dergisinin verdiği bilgiye göre özel bölümde oynamaları için oyuncuların her birine tahmini 2,5 milyon dolar ödeme yapılacak..

Friends

Özel bölümün çıkış tarihi ise henüz belli değil. Ancak yayın hayatına 20 Mayıs 2020’de Amerika’da başlayacak HBO Max kanalının, çok da uzatmadan bu özel bölümle hayranlarını baş başa bırakacağı tahmin ediliyor. Özellikle çevrimiçi yayın platformlarının abone savaşı da iyice kızışmışken bu süreçte HBO’nun en önemli atılımlarından biri Friends ve özel bölümü olacak gibi gözüküyor. Siz ne dersiniz?

Özel bölüm için sabırsızlanıyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* TEST: How I Met Your Mother Dizisinin Eğlenceli Dünyasına Ne Kadar Hakimsin?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Son zamanlarda aldığım en güzel haber. Çok özlemiştim.

  2. Avatar for Midkemian Midkemian dedi ki:

    Bu kadar yıl inat edip de şimdi kabul etmelerine ne diyelim bilemedim.

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Şu alıntıyı bırakıyorum:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pera Palasta Gece Yarısı - Netflix Türkiye

Pera Palas’ta Gece Yarısı: Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Belli Oldu

Gaslit - Mr. Robot

Mr. Robot Yaratıcısından Yeni Dizi: Gaslit