in

Friends Dizisine Yıllar Sonra Özel Bir Bölüm Gelebilir

Yayın hakları HBO Max tarafından satın alınan Friends, yeni evinde izleyicinin karşısına özel bir bölümle çıkmak istiyor.

Friends
- Reklam -
- Reklam -

Yabancı dizi kültürünün ülkemizdeki erken dönem temsilcilerinden olan ve sit-com dendiğinde akla ilk gelen yapımlardan Friends cephesinden dikkat çeken bir haber var.

Warner Media’nın yeni dijital yayın platformu HBO Max, bünyesine Friends gibi köklü bir yapımı katarak büyük bir reklam yapma fırsatı yakalamıştı. Dizinin 5 yıllık yayın haklarını alan platform bunun için hak sahiplerine 425 milyon dolar ödemişti.

1994 – 2003 seneleri arasında yayına devam eden ve toplamda 10 sezon boyunca izleyicilerini çeşitli duygulara sürükleyen Friends, daha önce bir başka çevrimiçi platform olan Netflix’te ye alıyordu. Ancak kanal, artan masraflar nedeniyle diziden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

- Reklam -

Şimdiyse HBO Max, çıtayı bir adım daha ileri taşımak niyetinde. Kataloğuna kattığı Friends için özel bir bölüm yapmak istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda 25. yıldönümünü kutlayan Friends, özel bir bölüm için ekibi yeniden toplayabilir.

friends hbo max yeni bolum

Aslında ne oyuncular ne de yapımcılar, efsaneyi yeniden diriltmek konusunda hevesli değildi. Ancak yeni mecradaki yayın dönemi, tek bölümden oluşacak özel bir tekrar buluşma için kapıları araladı.

Friends Ekibi Tekrar Toplanıyor

Dizinin oyuncuları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer ile; projenin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman özel bölüm için bir araya geldi.

- Reklam -

Toplantı oyuncu Aniston tarafından da onaylandı. Aynı zamanda ünlü aktrisin şu meşhur Instagram paylaşımı da şimdi daha anlaşılır bir hal almış oldu.

Yıllar sonra böyle bir özel bölümle geri dönüş kuşkusuz HBO Max’i, diğer çevrimiçi yayın platformları karşısında oldukça öne taşımayı başarır. Disney+’ın açılışı Star Wars dizisi The Mandalorian ile yapması gibi, Warner Media’nın da gözüne böylesine büyük bir olayı kestirmesi oldukça mantıklı.

Ancak her ne kadar dizinin başrolleri ve yapımcıları bunu onaylasa da, Warner Media cephesinden olumlu ya da olumsuz bir yanıt gelmedi. Şu an için bilinen tek şey pazarlıkların sürdüğü.

Friends

HBO Max platformunun 20 Mayıs 2020’de ABD’de hizmete başlayacağı biliniyor. Bir Friends özel bölümü gerçekleşirse eğer, şirketin bölümü başlangıç tarihine yetiştirmek isteyeceği ise yapılan tahminler arasında.

Peki siz ekibi tekrar bir arada görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

iron man Avengers

Avengers: Endgame Finalinde Robert Downey Jr.’ın Şaşırtan Alternatif Repliği

Gutenberg Galaksisi inceleme

Gutenberg Galaksisi: Kitle İnsanının Acınası Durumu