in , ,

Netflix’in Bugüne Kadarki En Pahalı Dizilerinden: “Avatar: The Last Airbender”dan Yeni Tanıtım Videosu

Avatar: The Last Airbender dizisi için yeni tanıtım videosu yayınlandı. Netflix’in paylaştığı içerik oyuncularla kısa röportajlara ve yapımdan kamera arkası görüntülere yer veriyor.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Yeni Tanıtım - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisi hakkında yeni bir tanıtım paylaşıldı. Netflix’ten live-action bir Son Hava Bükücü uyarlaması geliyor.

Yolculuğuna Paramount Global’ın çatısı altında yayın yapan Nickelodeon kanalında 2005 yılında başlayan Avatar: The Last Airbender çizgi dizisi kısa zaman içerisinde döneminin en sevilen animasyonlarından birisi hâline geldi. Ardından geliştirilen spin-off’lar, kaleme alınan kitaplar ve çizgi romanlar, tasarlanan oyuncaklar ve video oyunlar derken Son Hava Bükücü artık popüler kültürün unutulmaz ikonları arasında.

2010 yılında M. Night Shyamalan’ın live-action film adaptasyonunun ardından, 14 yıllık bekleyişle beraber çizgi dizi yeni bir live-action’a kavuşuyor.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Dizisi Yeni Tanıtım

2021’de kurulan Avatar Studios ile beraber Son Hava Bükücü dünyası yakın gelecekte birçok Avatar yapımıyla tanışmaya hazırlanıyor. Beklenen projeler arasında yayın tarihi en yakın olan ise Netflix’in 2005 tarihli çizgi diziden uyarladığı yeni macera.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Netflix’in En Yüksek Bütçeli Dizilerinden Biri Olacak

Netflix’in Avatar: The Last Airbender dizisi bölüm başına 15 milyon dolarlık bir bütçeye sahip. Toplam 8 bölümden oluşan ilk sezonun Netflix’e maliyeti ise 120 milyon dolar.

Kaynak materyaldeki bazı detayların değiştirilmesiyle tartışma konusu olan yapım, ne olursa olsun Netflix’in son dönemdeki en iddialı projeleri arasında bulunuyor.

Ateş Ulusu’nun dünyayı ele geçirmesini engellemek için maceralara atılan Hava Bükücü Aang, Su Bükücü Katara ile Sokka’nın maceralarını takip eden dizi çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Avatar: Son Hava Bükücü Dizisinden Yeni Tanıtım | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Avatar: Son Hava Bükücü’nün perde arkasını ele alan yeni video, projenin yaratıcısı Albert Kim’in açıklamalarına, Ian Ousley dahil bazı oyuncuların yorumlarına ve yapımdan kamera arkası görüntülere yer veriyor.

- Reklam -

Netflix’in Avatar: The Last Airbender uyarlaması, Katara ve Sokka’nın Aang’i buzların arasında bulduğu 2005 tarihli çizgi diziyle paralel bir hikâyeyi takip ediyor. Ancak yeni adaptasyon, çizgi dizide yer verilmeyen Ateş Ulusu’nun soykırımı gibi daha yetişkinlere yönelik temaları da ekrana taşıyacak.

Aang Ateş Ulusu’nu Bir Kez Daha Durdurmak Zorunda

Lord Ozai, Avatar’ın tam potansiyeline ulaşması hâlinde ne kadar güçlü olabileceğini biliyor. Ancak Aang’in izini süren tek kötü karakter o olmayacak. Yalnızca babasının onayını isteyen Prens Zuko (Dallas Liu) Aang’in peşindeki bir diğer isim. General Iroh’un (Paul Sun-Hyung Lee) eşlik ettiği Prens, gezegendeki en güçlü kişinin peşinden giderken kendi karakterini de yeni baştan tanıyacak.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Bir Trajediyi Gösterecek

Öte yandan Azula (Elizabeth Yu) Ateş Ulusu’ndan topraklarından ayrılmayıp babasına yardım edecek ve bu durum onu, Avatar: Son Hava Bükücü’nün en öngörülemez düşmanlarından biri hâline getirecek.

Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat 2024 tarihinde Netflix kütüphanesinde olacak.

Netflix’in Avatar: The Last Airbender dizi uyarlaması hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Andor 2. Sezon Prodüksiyon

“Star Wars” Dizisi “Andor”da 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

Palworld İki Haftada 1.3 Milyon Oyuncu Kaybetti

“Palworld” Oyununda Rekor Düşüş: İki Haftada 1.3 Milyon Oyuncu Kaybetti