in ,

“Star Wars” Dizisi “Andor”da 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

Andor 2. sezon prodüksiyonu noktalandı. Star Wars evreninin ses getiren yapımı, yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Andor 2. Sezon Prodüksiyon
- Reklam -
- Reklam -

Andor 2. sezon çekimleri tamamlandı. Disney Plus ekranlarında izleyicilerle buluşan Diego Luna’lı Star Wars dizisi yayın için geri sayıma geçti.

İlk sezonunda 250 milyon dolarlık bütçesiyle en pahalı Star Wars dizisi olarak anılan Andor, ekran yolculuğuna devam ediyor.

The Walt Disney Company çatısı altında yayın yapan dijital yayın platformu Disney Plus, 2019’daki açılışını The Mandalorian adlı Star Wars yapımıyla yaptı. Ardından aralarında The Book of Boba Feet, The Bad Batch ve Andor gibi Yıldız Savaşları’nın farklı dönemlerini ele alan birçok farklı yapım geldi.

- Reklam -

Andor 2. Sezon Prodüksiyon - Diego Luna

Yaratıcı koltuğunda Nightcrawler ve Rogue One ile tanınan Tony Gilroy’un yer aldığı dizide, başkarakter Cassian Andor’u Diego Luna canlandırdı. Rogue One filminin öncül hikâyesini anlatan yapım, Cassian’ın asi bir kahramana dönüşme hikâyesini takip ediyor.

Diego Luna, Andor 2. Sezon Çekimlerinin Tamamlandığını Duyurdu

Diego Luna sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda çekimlerin tamamlandığını duyururken ekip arkadaşlarını başardıkları işten ötürü tebrik etti.

Star Wars projeleri uzun post prodüksiyon aşamalarıyla tanınsa da çekimlerin artık sona ermiş olması, yakın zaman içerisinde Andor 2. sezondan tanıtım materyallerinin paylaşılmaya başlanacağı anlamına geliyor.

Luna gönderisinde şu ifadelere yer veriyor:

“Bugün Andor’un çekimlerinin son günü. Bu muhteşem deneyim ve yıllarca süren sıkı çalışma için tüm ekibe müteşekkirim. Bu prodüksiyonda 700’den fazla kişi çalıştı. Herkese tek tek veda etmek ve onlara teşekkür etmek imkansız. Bu yüzden buraya yazıyorum. Sevgi dolu bu harika deneyim için TEŞEKKÜRLER. Yakında görüşmek üzere.”

- Reklam -

Andor 2. Sezon Çekimleri Ne Zaman Bitiyor?

Andor Dizisinin Yeni Sezonu Rogue One Filmine Kapı Aralayabilir

Cassian Andor’un Rogue One filminden önceki hikâyesini ele alan Disney Plus dizisi, yeni sezonuyla filmin zaman çizgisine giderek yaklaşacak. Bu sebeple Rogue One’da yer alan birçok karakter, dizide de kendilerine yer bulabilme imkânına kavuşacak.

Bununla birlikte Andor, toplam 2 sezon ve 24 bölüm sürmesi planlanan bir dizi olarak tasarlanmıştı. Dolayısıyla yapımın finali, filmin başlangıcından hemen öncesine denk düşebilir.

Andor 2. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Yeni hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Füruzan Hayatını Kaybetti

Çağdaş Türk Edebiyatının Önde Gelen Yazarlarından Füruzan Hayatını Kaybetti

Avatar: The Last Airbender Dizisi Yeni Tanıtım - Netflix

Netflix’in Bugüne Kadarki En Pahalı Dizilerinden: “Avatar: The Last Airbender”dan Yeni Tanıtım Videosu