in , ,

Ewan McGregor’ın Başrolünde Yer Aldığı “A Gentleman in Moscow” Dizisinden Fragman

A Gentleman in Moscow dizisi için ilk fragman yayınlandı. Ewan McGregor’lı Showtime yapımı, izleyicileri Bolşevik Devrimi’nin yaşandığı yıllara davet ediyor.

A Gentleman in Moscow Dizisi - Fragman - Ewan McGregor
- Reklam -
- Reklam -

A Gentleman in Moscow dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Başrollerinde Ewan McGregor ile Mary Elizabeth Winstead’ın yer aldığı yapım; Showtime kanalı ve Paramount+ platformu üzerinden yayınlanacak.

1917’deki Ekim Devrimi ve Rus Devrimi olarak da anılan Bolşevik Devrimi döneminde geçen dizide Ewan McGregor, devlet düşmanı olarak sayılan ve Sovyet mahkemesi tarafından Metropol Oteli’nde hapse mahkum edilen Kont Alexander Rostov karakterini canlandırıyor.

Paramount Global çatısı altında yayın yapan TV kanalı Showtime tarafından geliştirilen A Gentleman in Moscow dizisi, aynı zamanda yayın grubunun dijital akış servisi Paramount+ üzerinden de yayınlanacak. İlk sezonu 8 bölümden oluşan ve şimdilik bir mini dizi olarak tanıtılan yapım tarih, gizem ve drama türlerinde olacak.

- Reklam -

A Gentleman in Moscow Dizi - Fragman - Ewan McGregor

A Gentleman in Moscow Dizisi Çoksatar Kitap Uyarlaması

Amerikalı yazar Amor Towles’ın 2016 yılında yayımlanan aynı adlı eserinden ekrana taşınan dizi, idamdan kıl payı kurtulan Rostov’un hikâyesini konu alıyor.

Dışarıda Sovyet tarihinin en hareketli günleri yaşanırken otelin duvarları arasında sıkışıp kalan Rostov, burada duygusal bir uyanışa şahitlik ediyor. On yıllar boyunca otelin sınırları içinde arkadaşlığın özünü, aile bağlarını ve aşkın gücünü yeniden tanımlayan karakter, tarihin etrafından geçip gidişine tanıklık ederken kendisine farklı bir varoluş sebebi yaratmaya çabalıyor.

A Gentleman in Moscow Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan ilk fragman Star Wars yapımlarındaki Obi-Wan Kenobi rolüyle tanınan Ewan McGregor’ın karakterine yakın bir bakış sunuyor. Dizi, tarz olarak Steven Spielberg’ün Terminal yapımını akıllara getiriyor.

- Reklam -

Yapımda McGregor’a Anna Urbanova rolünde Mary Elizabeth Winstead (Ahsoka, Kate, Birds of Prey), Kont’un genç arkadaşı Nina rolünde Alexa Goodall (The Devil’s Hour, Lockwood and Co.), gizli polis Osip rolünde Johnny Harris (Without Sin, This is England ’86) ve Kont’un üniversiteden en iyi arkadaşı Mishka rolünde Fehinti Balogun (Dune, I May Destroy You) eşlik edecek.

Dizinin diğer oyuncuları arasında Leah Harvey (Foundation), Paul Ready (Motherland, The Terror), John Heffernan (Becoming Elizabeth, The Pursuit of Love), Lyès Salem (Coupez, Abou Leila), Björn Hlynur Haraldsson (Lamb, The Witcher), Dee Ahluwalia (Consent, Sex Education), Anastasia Hille (I Hate Suzie Too), Daniel Cerqueira (Judy), Leah Balmforth (Silent Roar), Billie Gadsdon (One Day) ve Beau Gadsdon (The Crown) bulunuyor.

A Gentleman in Moscow Dizisi - Fragman - Ewan McGregor 2024

A Gentleman in Moscow dizisi yayına 29 Mart 2024 tarihinde başlayacak ve haftalık olarak yayına devam edecek.

A Gentleman in Moscow dizisi hakkında sizin ilk izleniminiz ne yönde oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon - 3. Sezon Onayları

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizisi 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

Perviz - Celal Nuri İleri - İlk Fantastik Novella

1916’nın Saklı Hazinesi: Türk Edebiyatının İlk Fantastik Novellası “Perviz” Latin Harflerine Aktarıldı