in , ,

Yapay Zekâ ile Hazırlanan Parodi “Sünger Bob” Çizgi Filmi 1.5 Milyondan Fazla İzleyiciye Ulaştı

Yapay zekâ kullanılarak hazırlanan parodi “Sünger Bob” çizgi filmi, YouTube’da kısa sürede büyük bir ilgi gördü ve 1 milyondan fazla kez izlendi.

Yapay Zekâ ile Sünger Bob Çizgi Filmi Yapıldı
- Reklam -
- Reklam -

Yapay zekâ ile hazırlanan Sünger Bob çizgi filmi 1 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanan parodi yapım, aynı anda on binlerce kişi tarafından izlendi.

Yapay zekâ tekolojisi son birkaç yıldır insanların en ilgi duyduğu konular arasında yer alıyor. Nobel ödüllü yazarın konuşmalarını hazırlarken YZ’den yardım alması, senaryo yazması, çizgi roman hazırlaması ve hatta Titanik’te bulunan kıymetli kolyenin sahibinin aranması dahil birçok yerde kullanılıyor. Öyle ki bu konuda uzman olan isimler, yapay zekânın insanlığı yok edebileceği uyarısında bulunuyor. Şimdi de bu teknolojinin animasyon dünyasındaki etkisini farklı bir boyuta taşınıyor. “ai_sponge” adlı YouTuber, YZ tarafından oluşturulan Sünger Bob karakterini canlı yayınlarında kullanıyor.

Webtekno’dan Gökay Uyan’ın haberine göre “ai_sponge”un yayınları, dünyanın en popüler çizgi dizilerinden biri olan Sünger Bob’u YZ sayesinde hayata geçirdiğini gösteriyor. Yayınlarda Sünger Bob ve diğer karakterler arasında interaktif diyaloglar yer alıyor. Ayrıca izleyiciler, çizgi filmin ikonik müzik eşliğinde Sünger Bob ve Patrick’in keyifli sohbetlerine tanık olabiliyor. İkili dışında Sandy ve Squidward gibi diğer tanıdık karakterler de yer alıyor.

- Reklam -

ai_sponge’un YZ desteğiyle hazırladığı videolardaki konuşmalar, beklendiği gibi normal Sünger Bob diyaloglarından farklılık gösteriyor. YouTuber, yapay zekâ aracılığıyla karakterlere istediği şeyleri söyletebiliyor. Bu durum zaman zaman uygunsuz ve komik içeriklere yol açabiliyor.

Yapay Zekâ ile Hazırlanan Parodi "Sünger Bob" Çizgi Filmi 1.5 Milyondan Fazla İzleyiciye Ulaştı

YouTuber daha önce Twitch platformunda da görünmüştü. YZ ile oluşturulan Sünger Bob parodi videosu, kısa sürede birçok takipçi kazanmıştı. Ancak muhtemelen telif hakkı nedeniyle Twitch platformundan yasaklanmıştı. Şu anda kontrol edildiğinde, hesabın hâlâ kural ihlali nedeniyle yasaklı olduğu görülüyor.

- Reklam -

Yayınlanan parodinin bir kısmını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yapay Zekâ Parodi Sünger Bob Çizgi Filmi | İZLE

YouTube video

(Çizgi filme YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Toplamda 100 saati aşkın süren canlı yayınların toplam izlenme rakamları 1 buçuk milyonu geçmiş durumda. Ancak kanalda yer alan önceki videolar şu anda izlenemiyor.

Yapay zekânın gittiği noktayı sizler nasıl görüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni yapay zekâ haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Dean Koleksiyonu Açık Artırma

James Dean’e Ait Hatıra Eşyaları Açık Artırmada 260 Bin Dolara Alıcı Buldu

Queen Muzik Kataloğu Satılıyor

Dünyaca Ünlü Müzik Grubu Queen’in Kataloğu 1 Milyar Dolara Satılabilir