in ,

“Avatar: The Last Airbender” Dizisinde Sürpriz Değişiklik: Albert Kim Görevinden Ayrıldı

Avatar: The Last Airbender dizi sorumlusu Albert Kim görevinden ayrıldı. Netflix’in 2. ve 3. sezon onayı verdiği yapıma farklı isimlerle devam edecek.

Avatar: The Last Airbender Dizi Sorumlusu Görevinden Ayrıldı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in Avatar: The Last Airbender live-action uyarlamasında önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk sezonunun showrunner’ı Albert Kim görevinden ayrıldı. 2. ve 3. sezonlarda bu görevi başka isimler üstlenecek.

2018 yılından bu yana geliştirilme aşamasında olan ve nihayet geçen şubat ayında ilk sezonuyla Netflix kütüphanesindeki yerini alan Avatar: The Last Airbender dizisi, eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Netflix de geri kalan “Toprak” ve “Hava” sezonlarının uyarlanması için tek seferde yeşil ışık yaktı. Ancak sürpriz bir kararla dizinin kaderini şekillendiren isim Albert Kim, 2. ve 3. sezonlarda yer almayacak.

Albert Kim’in boşluğunu ise yapımcılar Christine Boylan ve Jabbar Raisani dolduracak. İkili bundan böyle dizinin yeni ortak showrunner’ları olarak görev yapacak. Kim ise yönetici yapımcı rolüyle diziye kısmen de olsa bağlı kalmaya devam edecek.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Albert Kim Görevinden Ayrıldı

Bu kritik değişikliğin uyarlamanın gidişatını nasıl etkileyeceği merak konusu. 1. sezonda orijinal animasyon serisinden birçok sahne aynen uyarlanmıştı. Ancak karakter derinliklerinin ve kaynak malzemeye bağlılığın eksik kaldığı eleştirileri de yapılmıştı.

Avatar: The Last Airbender Dizi Sorumlusu Albert Kim Neden Görevinden Ayrıldı?

Yeni showrunner’ların bakış açısıyla gelecek sezonlarda animasyona daha sadık kalınıp kalınmayacağı izleyenlerin merakla beklediği bir soru işareti. Öte yandan animasyon serisinin konusunun zaten belirli olması, aşırı sapmalar yaşanmasını da önleyebilir.

2. sezonda Toph ve Long Feng gibi Toprak Krallığı karakterlerinin hikâyeye dahil olacağı biliniyor. Bu anlamda ana çatı değişmeyecek olsa da yeni sorumluların vizyonu ile farklı detaylar eklenebileceği ya da vurguların değişebileceği konuşuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Avatar: The Last Airbender” Dizisinin 2. Sezonunda Yer Alması Beklenen 10 Karakter

- Reklam -

Albert Kim’in görevinden neden ayrıldığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Söz konusu değişikliğin uzun vadeli bir planlamaya mı işaret ettiği yoksa seyri hissedilir şekilde etkileyebilecek radikal bir dümene mi kırdığı sorusu belirsizliğini koruyor.

Avatar: The Last Airbender Dizi İncelemesi

ATLA hayranları, sevdikleri evrene sadık kalınıp kalınmayacağını merak ederken, yeni showrunner’ların da beklentileri karşılamaya çalışacağı bir gerçek. Çekimlerinin yaz aylarında başlaması beklenen 2. sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Albert Kim’in görevden ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Negai no Astro: Tokyo Revengers'ın Yaratıcısından Yeni Manga

“Tokyo Revengers”ın Yaratıcısından Yepyeni Bir Manga Serisi Geliyor: “Negai no Astro”

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch The Roses'da Başrolde

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, Kült Komedi Filminin Yeniden Çevriminde Bir Araya Geliyor