in ,

“Avatar: The Last Airbender” 2. Sezon Çekimleri Beklenenden Daha Erken Başlayabilir

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon çekimleri kısa süre içerisinde başlayabilir. Dizide Zuko’yu canlandıran Dallas Liu, hız kazanan sürecin sebebini açıkladı.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Çekimleri Başlıyor mu?
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon çekimleri için ilk tarih ortaya çıktı. Dizide Prens Zuko karakterine hayat veren Dallas Liu, prodüksiyonun tahminlerden erken başlayacak olmasının sebebini açıkladı.

Dallas Liu, The Direct’e verdiği son röportajda, Zuko ve Azula’nın ailevi dinamiklerinin daha derinlemesine inilmesi arzusu da dahil olmak üzere dizinin geleceğine dair umutlarını paylaştı. Devam hikâyesi için duyduğu heyecanı dile getiren oyuncu, iki kardeş ve anneleri arasındaki ilişkiyi irdelemenin önemini vurguladı ki bu nispeten keşfedilmemiş bir anlatı konusu.

Dizinin hem 2. hem de 3. sezon için onaylandığı kısa süre önce doğrulandı. Ancak çekimlerin başlangıç tarihiyle ilgili ayrıntılar belirsizliğini koruyor. Liu, kesin zaman çizelgesi değişebilir olsa da, prodüksiyonun 2024 yaz aylarında, hatta ağustos ayından önce başlayabileceğini açıkladı. Bu aceleci sayılabilecek tercihin ardında ise başrolde yer alan ve Avatar Aang’e hayat veren Gordon Cormier’ın çok çabuk ve gözle görülür şekilde büyümesi.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Çekimleri 2024 Yaz Aylarında Başlayabilir

Dizinin yapımcıları, Aang’in çocuksu görüntüsünün daha fazla değişmeden çekimlerin tamamlanmasını istiyor. Bu nedenle iki sezonun da aynı anda çekileceği iddia ediliyor. Hatta tam da bu sebeple her iki sezona da aynı anda onay verildiği ve iki sezon çekimlerinin tek seferde tamamlanacağı da iddia ediliyor.

Avatar: The Last Airbender 2. sezon ile ilgili en önemli sorulardan biri de yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı. Liu bölüm sayısının artırılması yönündeki kişisel umudunu dile getirerek daha kapsamlı bir hikâye anlatımı yaklaşımını savunuyor. Genç aktör bu sayede hikâyenin daha fazla derinleştirilip geliştirilebileceğini söylüyor. İlk sezon, bölüm sayısının azlığından kaynaklanan bazı havada kalan konular nedeniyle eleştirilmişti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Avatar: The Last Airbender” Dizi İncelemesi

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Dizisi Prens Zuko

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

2. Sezon hakkında en merak edilen konulardan biri de Toph karakterinin kim tarafından canlandırılacağı. Hayranlar oyuncu seçimine dair haberleri sabırsızlıkla bekliyor.

Şu an için Netflix tarafında çekim tarihlerine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bunun yanı sıra Avatar: The Last Airbender 2. Sezon yayın tarihi de belirsizliğini koruyor. Ancak eğer çekimler bu yaz başlarsa, yeni sezonun en erken 2025 baharında yayına girebileceği tahmin ediliyor.

Avatar: The Last Airbender 2. sezondan beklentileriniz neler? İlk sezondaki eleştirileri dikkate alıp ortaya daha iyi bir iş çıkartma ihtimalleri sizce var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ready Player Two Filmi - Steven Spielberg

“Ready Player Two” Filmi Geliyor: Steven Spielberg Bu Defa Yapımcı Koltuğunda

Hayao Miyazaki: "Artık Kendimi Göstermeyeceğim"

Hayao Miyazaki’nin Oscar Töreni’nde Neden Yer Almadığı Belli Oldu: “Artık Kendimi Göstermeyeceğim”