in ,

“Ready Player Two” Filmi Geliyor: Steven Spielberg Bu Defa Yapımcı Koltuğunda

Steven Spielberg, “Ready Player Two” filmi hakkında konuştu. Oscarlı yönetmen devam macerasının yapımcılığını üstleneceğini duyurdu.

Ready Player Two Filmi - Steven Spielberg
- Reklam -
- Reklam -

Ready Player Two filminin yapımcılığını Steven Spielberg’ün üstleneceği doğrulandı. Haber, 2018 yılında gişe rekorları kıran Ready Player One’ın devam filmi için yıllardır süren spekülasyonlara son verdi.

Ernest Cline’ın romanından uyarlanan ilk filmin yönetmen koltuğunda oturan Spielberg, 2024 Oscar Ödülleri töreninin ardından Showbiz 411’e verdiği özel röportajda Ready Player Two’da yapımcı olarak yer alacağını açıkladı. 2024 yılı için şu anda başka bir proje üzerinde çalışmayan Spielberg, yeni yaratıcı girişimlere açık olduğunu ve Ready Player One’ın devam filminin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

2018’de vizyona giren ilk film, dünya çapında 607 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek büyük beğeni toplamıştı. Ernest Cline’ın 2020’de yayınlanan devam romanı da filmin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Fakat Warner Bros. tarafından projeye henüz resmi onay verilmedi ve hayranlar gelişmelerle ilgili merakla beklemeye başladı.

- Reklam -

Steven Spielberg Ready Player Two Hakkında Konuştu

Ready Player Two Filmi için İzleyicilerin Bir Süre Daha Beklemesi Gerekecek

Spielberg’ün Ready Player Two’da yapımcı koltuğunda yer alması, devam filmleri konusundaki temkinli tutumundan bir sapma olarak yorumlanıyor. Daha önceki filmlerine bakıldığında, Spielberg’ün geçmişteki eserlerini tekrar ele alma konusunda oldukça seçici davrandığı görülüyor. Bu nedenle Ready Player One’ın devam filminde yapımcı olarak yer alması, ilk filmde yarattığı sürükleyici evreni genişletmeye olan bağlılığını ve hayranlarına verdiği önemi gösteriyor.

Ready Player One izleyicileri distopik bir gelecekte insanların esrarengiz James Halliday tarafından yaratılan OASIS’in sanal dünyasına sığındığı 2045 yılına götürdü. Filmin kahramanı Wade Watts’ın OASIS’te ele geçirilmesi zor bir Paskalya yumurtasını arayışını anlatan hikâye, popüler kültür referansları ve yüksek riskli mücadelelerle dolu heyecan verici bir maceraya yol açıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ready Player Zero Yolda Olabilir: Ernest Cline Yeni Fikirlerini Açıkladı

- Reklam -

Ready Player One Devam Filmi Geliyor

Ready Player Two için beklentiler artarken ilk filmde Wade Watts’ı canlandıran aktör Tye Sheridan da devam filminin gelmesi halinde rolünü yeniden canlandıracak olmaktan duyduğu heyecanı daha önce dile getirmişti. Spielberg’ün son açıklamasıyla birlikte, hayranlar OASIS’e yolculuk için daha fazla güncelleme için hazır şekilde bekleyebilirler.

Öte yandan Warner Bros. da ilhamını OASIS’ten alan bir metaverse ve 3 boyutlu interaktif sanal gerçeklik dünyası oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Dolayısıyla yeni film, yeni projenin de tanıtımının bir parçası olarak kullanılabilir.

Ready Player Two filminden beklentileriniz neler? İlk uyarlamayı nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Izleyecegimi sanmiyorum. Ilk kitap bile bir hayli tutarsiz ve zorlama olmasina karsin film iyi bile toparlamisti. Ote yandan ikinci kitap hem ilkinin.atmosferiyle celisiyor, hem icerik olarak cok kit, hem de ondan cok daha tutarsiz ve zorlama.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Patty Jenkins Star Wars Evrenine Geri Döndü

Patty Jenkins, Star Wars Filmi “Rogue Squadron”ın Yönetmenliğine Geri Döndü

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon Çekimleri Başlıyor mu?

“Avatar: The Last Airbender” 2. Sezon Çekimleri Beklenenden Daha Erken Başlayabilir