in

Netflix’in Fantastik Roman Uyarlaması “Shadow and Bone” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Shadow and Bone 2. Sezon çekimleri tamamlandı. Leigh Bardugo’nun Grishaverse kitaplarından uyarlanan dizi yeni bölümleriyle geri dönecek.

Shadow and Bone 2. sezon çekimleri tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Shadow and Bone 2. Sezon çekimleri noktalandı. Netflix yapımı dizi, Leigh Bardugo’nun Grishaverse kitaplarını ekrana taşıyor.

Netflix’in Geeked Week etkinlikleri, platformun fantastik yapımlarına dair yeni haberler vermeye devam ediyor. Geçen günün dikkat çeken açıklamalarından birisi de dijital platformun beğeniyle karşılanan Shadow and Bone dizisinin 2. sezon hazırlıklarının tamamlandığıydı. Oyuncu kadrosunun hazırladığı video klibiyle çekimlerin ve post-prodüksiyon aşamasının tamamlandığını haber veren dizi, izleyicileri ilk sezondan daha büyük bir maceraya davet etmeye hazırlanıyor.

Bununla birlikte Shadow and Bone 2. sezon hakkında detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Dizinin uyarlandığı kitapların yazarı ve aynı zamanda serinin yapımcıları arasında yer alan Leigh Bardugo yeni bölümler ile Grishaverse’ün görünmeyen noktalarına ışık tutacaklarını söylüyor.

- Reklam -

“Henüz gidip görmediğimiz o kadar çok yer var ki… İzleyicilerimize evreni çok daha keyifli bir yer hâline getiren azizleri, hırsızları, prensesleri ve korsanları takdim edecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunun büyüdüğünü görmek ise gerçek sihir olacak.”

Bununla birlikte 2. sezon duyurusu için paylaşılan videoda serinin yeni bölümlerinin “aksiyon dolu, heyecan verici, kalbinizi ısıtacak ve epik” bir macera olacağının haberini veriyor.

Shadow and Bone 2. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

İlk sezonun tamamlandığı noktadan sonra serinin hayranları ikinci sezon haberini uzun bir süre beklemek zorunda kalmıştı. Yaklaşık 55 milyon izleyiciye ulaşan dizi en sonunda ikinci sezon onayını almış ve çalışmalara başlamıştı. Her ne kadar Bardugo’nun kitaplarından farklı bir yönde ilerlese de seriyi diziye uyarlayan ve yapımcı koltuğunda yer alan Eric Heisserer, dizinin tam olarak istediği yönde ilerlediğini söylemişti. Buna ek olarak geçen günlerde verdiği röportajda şaka yollu “Sıkıysa Netflix yeni sezon onayını vermesin” demişti. Dolayısıyla ikinci sezonda Heisserer’in dizinin yapımcı kadrosunda olması birçok hayran tarafından mutlulukla karşılandı.

- Reklam -

Arrival, The Thing ve Elm Sokağı Kâbusu gibi filmlerin yazar kadrosunda yer alan yapımcı yeni sezon için şunları söylüyor:

“Grishaverse evrenine ve inanılmaz karakterlerin -özellikle Keçi Milo’nun- macerasına devam etmek için geri dönmekten oldukça onurlandım ve gururlandım.”

Shadow and Bone 2. Sezon Onayı: Netflix

Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Fredy Carter ve Amina Suman yeni sezon için geri dönecek. Anna Leong Brophy, Patrick Gibson, Lewis Tan ve Jack Wolfe de ikinci sezonda yer alacak isimler arasında.

Yeni bölümlerin yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Siz Shadow and Bone 2. sezon için beklentileriniz nedir? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power dizisi toplam süre yüzüklerin efendisi

Yüzüklerin Efendisi Uyarlaması “The Rings of Power” Toplam 50 Saat Sürecek

joker 2 senaryo

Joker’ın Devam Filminde Senaryo Hazır: “Joker: Folie à Deux” Geliyor