in ,

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, Kült Komedi Filminin Yeniden Çevriminde Bir Araya Geliyor

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, kült komedi filmi “The War of the Roses”un yeniden uyarlamasında başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch The Roses'da Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, 1989 yapımı kült komedi filmi The War of the Roses’un yeni uyarlamasında bir araya geliyor.

Searchlight Pictures’ın hayata geçireceği proje The Roses adıyla beyaz perdeye taşınacak. Yönetmen koltuğunda ise Austin Powers serisi ile tanıan Jay Roach oturacak.

Senaryosunu Tony McNamara’nın kaleme aldığı The Roses, Daniel DeVito imzalı filmden ilham alacak. Michael Douglas ve Kathleen Turner’ın başrollerini paylaştığı 1989 yapımı, hayal ettikleri mükemmel hayatın ardından boşanma savaşına tutuşan bir çiftin trajikomik öyküsünü anlatıyordu. Kara mizah unsurlarıyla dönemin en çarpıcı filmlerinden biri haline gelmişti.

- Reklam -

Benedict Cumberbatch Olivia Colman

Yeni uyarlamada Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, Theo ve Ivy karakterlerine hayat verecek. Başlarda her şey yolundaymış gibi görünen çiftin düzeni, Theo’nun kariyerindeki ciddi bir düşüşle altüst oluyor. Aralarında başlayan husumet, intikam ve rekabet dalgası, onları hiç beklenmedik bir boşanma sürecine sürüklüyor. İdeallerindeki hayat bir anda çöküyor ve ikili, mal varlıklarını paylaşmak için amansız bir mücadeleye girişiyor.

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch, The Roses’ın Başrollerini Üstlenecek

Projenin geliştirme aşamasında 2017 yılından bu yana Cumberbatch’in SunnyMarch ve Colman’ın South of the River yapım şirketleri yer alıyor. Üstüne bir de 1981 tarihli The War of the Roses romanının yazarı Warren Adler’ın mirasçıları Jonathan ve Michael Adler de ekibe dahil oldu. Kült eserin mirasını sürdürme çabaları, yeni filmin önemini daha da artırıyor.

- Reklam -

Usta oyuncuların ve başarılı yönetmenin bir araya gelmesi, Searchlight için büyük beklentilere yol açtı. Stüdyonun başkanı Matthew Greenfield’ın “Eşsiz bir kadroyla harika bir film yaratacağız,” sözleri, heyecanı gözler önüne seriyor. Hem kadrosu hem de senaryosuyla etkileyici bir iş çıkaracağı öngörülen proje, sinemaseverleri şimdiden heyecanlandırıyor.

Benedict Cumberbatch, Olivia Colman ve Jay Roach
Benedict Cumberbatch, Olivia Colman ve Jay Roach

Komedi ve dram arası yeni uyarlamanın ne zaman vizyona gireceği henüz netlik kazanmadı.

Olivia Colman ve Benedict Cumberbatch’in aynı filmde başrolde yer alacak olması hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender Dizi Sorumlusu Görevinden Ayrıldı

“Avatar: The Last Airbender” Dizisinde Sürpriz Değişiklik: Albert Kim Görevinden Ayrıldı

Yarali Damat Marion Woodman kapak

Marion Woodman’ın Kadın ve Erkekte Erillik Konusunu Derinlemesine Ele Aldığı “Yaralı Damat” Kitabı Türkçede