in , ,

“Jujutsu Kaisen” Netflix’e Geliyor: İşte Mayıs 2024’te Platforma Eklenecek Animeler

Netflix’e Mayıs 2024 itibarıyla eklenecek yeni animeler ortaya çıktı. Kanalın orijinal yapımlarının yanı sıra Jujutsu Kaisen ve Dr. Stone gibi ünlü animeler de platformdaki yerini almaya hazırlanıyor.

Jujutsu Kaisen Netflix'e Geliyor: İşte Mayıs 2024 Animeleri
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, anime severler için mayıs ayında yeni içeriklerle gelmeye hazırlanıyor. Üstelik son dönemin en popüler serilerinden Jujutsu Kaisen’in ilk sezonu ve filmi de platform üzerinde yer alacak. İşte Mayıs 2024’te Netflix’e eklenecek animeler:

Dijital yayın platformunun orijinal işlerinden biri olan T.P Bon (1. Sezon), 2 Mayıs’ta macera ve dram türündeki hikâyesiyle izleyiciyle buluşacak. 1970’lerin mangasından uyarlanan dizi, bir lise öğrencisinin zamanı aşan bir ekibe katılarak geçmişteki olayları değiştirme macerasını anlatacak. Animeyle ilgili yaptığımız detaylı habere ve fragmana buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

9 Mayıs’ta ise Blood of Zeus’un 2. sezonu yayınlanacak. İlk sezonunun üzerinden üç buçuk yıl geçtikten sonra gelen devam sezonunda Heron’un Yunan mitolojisine dayanan serüveni kaldığı yerden sürmeye devam edecek.

- Reklam -

Blood of Zeus 2. Sezon

Pokémon hayranları da 10 Mayıs’ta Pokémon Horizons: The Series’in ikinci sezonuyla buluşacak. Liko ve Roy’un maceraları 12 yeni bölümle devam edecek.

24 Mayıs’ta ise Netflix’in Studio Colorido işbirliğiyle hazırladığı My Oni Girl adlı anime filmi yayınlanacak. Romantik, macera ve dram öğelerini bir arada bulunduran film, hiçbir şeye hayır diyemeyen bir lise öğrencisinin inatçı bir hayalet kız ile sınanmasını ve birlikte yaşadıkları mistik yolculuğu konu ediniyor.

My Oni Girl animesi için paylaşılan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Jujutsu Kaisen Animesi Netflix Kütüphanesine Ekleniyor

Merakla beklenen yapımlardan biri de Jujutsu Kaisen olacak. Serinin ilk sezonu ve Jujutsu Kaisen 0: The Movie adlı filmi mayıs ayı içinde Netflix’e eklenecek. Lanet ve maceranın bir arada olduğu dizide, bir lise öğrencisinin lanetli bir objeyi yutmasıyla başlayan olaylar anlatılacak.

- Reklam -

Bilimkurgu ve aksiyon seven izleyiciler için de Dr. Stone serileri Mayıs’ta platforma dahil edilecek. Taiju ve arkadaşı Senku’nun 3.700 yıllık taş kalıntılarından uyanma hikâyesini konu eden yapımın kaç sezonunun ekleneceği ise henüz netlik kazanmadı.

Son olarak dövüş sanatları temalı Garouden: The Way of the Lone Wolf’un ilk sezonu da mayıs ayında Netflix’te yer alacak. Gerçek dövüş tekniklerinden ilham alınan dizide, bir dövüşçünün yer altı turnuvasına dahil olma serüveni anlatılacak.

Jujutsu Kaisen Netflix'e Geliyor: İşte Mayıs 2024 Animeleri

Netflix’in yeni animeleri, birbirinden ilginç hikâyeleri ve türleriyle izleyicilere farklı bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Jujutsu Kaisen’in ilk sezonuyla da olsa Netflix’e tıpkı Demon Slayer gibi eklenecek olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Whats on Netflix

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Velma 2. Sezon İnceleme Puanları Yorumlar Eleştiriler

Yetişkinlere Yönelik “Scooby-Doo” Dizisi “Velma” 2. Sezonuyla Geri Döndü: Acımasız Eleştiriler Devam Ediyor

Extraction 3 Filmi Senaryosu Yazım Aşamasında

Russo Kardeşler, “Extraction 3” ve Gelecek Planları Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu