in , ,

Netflix’in Yunan Mitolojisi Animesi “Blood of Zeus” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman

Blood of Zeus 2. Sezon için ilk fragman yayınlandı. Netflix 3 yıllık aranın ardından Yunan mitolojisi temalı anime macerasının devamını duyurdu.

Blood of Zeus 2. Sezon ile Dönüyor: Fragman ve Tüm Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Blood of Zeus 2. Sezon ile uzun süren bekleyiş bitiyor. Netflix, Geeked Week etkinlikleri kapsamında Yunan mitolojisi temalı animeden ilk fragmanı paylaştı.

2. sezona dair uzun bir bekleyişin ardından Netflix, Geeked Week etkinlikleri sırasında Blood of Zeus’un yeni sezonu hakkındaki ilk fragmanı ve tanıtım klibini paylaştı. İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan ve Derek Phillips’in seslendirdiği Heron’ın merkezde olduğu animede, bir Yunan köylüsü olan Heron, sadece bir yarı tanrı değil, aynı zamanda Zeus’un (Jason O’Mara) oğlu olduğunu keşfediyordu.

Yeni sezonun detayları ise henüz bilinmiyor. Ancak yayınlanan görüntüler, gelecek bölümlerde hayranların neler bekleyebileceğine dair genel bir tablo çiziyor. Fragmanda Hades’in (Fred Tatasciore) sesi, Zeus’u insanlara karşı savaş açmaya ikna etmeye çalışıyor gibi görünüyor. Zeus ise oğlunun karşısına çıkacak her tehdide karşı tam gücünü ortaya çıkarabileceğine olan güveniyle dolu.

- Reklam -

Blood of Zeus 2. Sezon ile Dönüyor: Fragman ve Tüm Detaylar

Henry Cavill’lı Immortals ve Netflix’in Death Note uyarlamasıyla tanınan Charley ve Vlas Parlanapides ikilisi daha önce verdikleri bir demeçte çizgi dizide keşfetmek istedikleri “çok sayıda karakter” olduğunu belirtmişlerdi. Bu da Blood of Zeus 2. sezonda yeni Yunan tanrı ve tanrıçalarının ortaya çıkabileceği anlamına geliyor. Birinci sezonda Hera (Claudia Christian), Poseidon (Chris Diamantopoulos), Artemis (Jennifer Hale), Dionysus (David Shaughnessy), Hermes (Matthew Mercer) ve Apollo (Adam Croasdell) gibi tanıdık mitolojik tanrılar yer almıştı.

Animasyon stüdyosu Powerhouse Animation Studios daha önce de Netflix için Masters of the Universe: Revelation ve eleştirmenlerden övgü alan Castlevania yapımlarını hazırlamıştı.

Blood of Zeus 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra kısa bir süre önce de yapıma dair kısa bir kesit paylaşıldı.

YouTube video

(Klibi YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan son kliple birlikte animenin yayın tarihi belirlenmiş oldu. Blood of Zeus 2. Sezon, 15 Mayıs 2024 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Bu süreçte hayranlar daha fazla tanıtımın gelmesini bekleyebilir.

Blood of Zeus 2. Sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hollywood Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı

‘Cadılar Bayramı Süsü’ Demişti: Hollywood’un Ünlü Yapımcısının Oğlu Cinayet Şüphesiyle Tutuklandı

Babunlar Stratejik İşbirliği Yapabiliyor

Babunların Tıpkı İnsanlar gibi Stratejik İşbirlikleri Yapabildikleri Ortaya Çıktı